Video

Disney's Oceans teaser trailer

Dit is geen CGI, maar gewoon prachtige beelden uit de natuur.

door Bram de Groot op 23.04.2009 om 11:09 in Video
Liefhebbers van natuurfilms opgelet. Na Earth komt Disney met de documentaire Oceans. Deze docu gaat over de wondere wereld van alle zeeën over de hele wereld en alles wat onder water leeft en groeit. Er komen zoogdieren, vissen, maar ook allerlei planten voorbij die onder water groeien en lijken te verdwijnen terwijl ze onmisbaar zijn voor de wereld waarin we leven.

De film Earth, met voiceover van Patrick Stewart was een groot succes in de bioscoop en op DVD / blu ray. De film draaide in 2007 en 2008 over praktisch de gehele wereld, met uitzondering van de VS. Met een budget van $15 miljoen werd al een bedrag opgehaald van bijna $80 miljoen. Dit wekte klaarblijkelijk de interesse van Disney, die er vervolgens zijn naam aan heeft verbonden. Aankomende weekend gaat "toevallig" de 2009 versie van Earth in de VS in première. De voiceover van Stewart wordt in deze versie vervangen door James Earl Jones.

Oceans gaat in Nederland in première op 19 november en zal vervolgens verder uitwaaien over de rest van de wereld. De teaser trailer van Oceans:

Voor de liefhebbers hieronder ook nog even een screenshot:
9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

veger

Avatar

Goed dat Disney dit oppakt, maar ik begrijp er niet zoveel van eigenlijk...
Waarom Earth wereldwijd uitbrengen, behalve in Amerika? Oh ja, Patrick Steward is natuurlijk Engels en Amerikaans is natuurlijk heel wat anders. Misschien dat ze Dr. Xavier ook maar even moeten gaan vertalen in de X-men films dan.

Leuk ook dat Oceans, maar ook dit is een aangepaste re-release van Deep Blue, van dezelfde makers als het originele Earth overigens.

Lil Bro

Avatar

Waarom gaat hij op 19 november in premiere als er in de trailer 22 april 2010 staat? Waarschijnlijk volgend jaar november.

aspers

Avatar

Ik had 'm al gezien, maar wat zijn dit een indrukwekkende beelden zeg! Ziet er zeer goed uit... laat maar komen!

WiXX

Avatar

Sommige beelden zijn gewoon letterlijk uit Earth de series gehaald.

Voelt aan alsof ik dit al gezien heb.

RS90

Avatar

aspers "Ik had 'm al gezien, maar wat zijn dit een indrukwekkende beelden zeg! Ziet er zeer goed uit... laat maar komen!"

Idd kan niet wachten:D:D

PS: gave fotoT+)

pieter2

Avatar

Nice music! weet iemand van welke film of hoe het heet? Immediate Music misschien

Robkorv

Avatar

WiXX "Sommige beelden zijn gewoon letterlijk uit Earth de series gehaald.

Voelt aan alsof ik dit al gezien heb."


Dat gevoel heb ik ook. De oorspronkelijk Planet Earth (2006) duurt 660 minuten en nu hebben ze dus al 2 films gemaakt met beelden uit die serie.
Earth (2007) en nu Oceans.

Ze hebben waarschijnlijk heel wat stock footage waar ze nu hun slagje uit slaan door het te verknippen als films.

Bekijk Planet Earth op Blu-Ray/DVD en je hoeft al die natuurfilms niet meer te zien.

Judge

Avatar

veger "Goed dat Disney dit oppakt, maar ik begrijp er niet zoveel van eigenlijk...
Waarom Earth wereldwijd uitbrengen, behalve in Amerika? Oh ja, Patrick Steward is natuurlijk Engels en Amerikaans is natuurlijk heel wat anders. Misschien dat ze Dr. Xavier ook maar even moeten gaan vertalen in de X-men films dan.

Leuk ook dat Oceans, maar ook dit is een aangepaste re-release van Deep Blue, van dezelfde makers als het originele Earth overigens."Ik geef de voorkeur aan Planet Earth van de BBC met David Attenborough! De koning van de voice-over.

seppe

Avatar

De eerste beelden van de aapjes leeuwen enz. Zijn rechtstreeks uit planet earth. De beelden daarna zijn wel nieuw geloof ik.

NieuwsFilm

meest populair