Disney's Oceans teaser trailer

Dit is geen CGI, maar gewoon prachtige beelden uit de natuur.

Liefhebbers van natuurfilms opgelet. Na Earth komt Disney met de documentaire Oceans. Deze docu gaat over de wondere wereld van alle zeeën over de hele wereld en alles wat onder water leeft en groeit. Er komen zoogdieren, vissen, maar ook allerlei planten voorbij die onder water groeien en lijken te verdwijnen terwijl ze onmisbaar zijn voor de wereld waarin we leven.

De film Earth, met voiceover van Patrick Stewart was een groot succes in de bioscoop en op DVD / blu ray. De film draaide in 2007 en 2008 over praktisch de gehele wereld, met uitzondering van de VS. Met een budget van $15 miljoen werd al een bedrag opgehaald van bijna $80 miljoen. Dit wekte klaarblijkelijk de interesse van Disney, die er vervolgens zijn naam aan heeft verbonden. Aankomende weekend gaat "toevallig" de 2009 versie van Earth in de VS in première. De voiceover van Stewart wordt in deze versie vervangen door James Earl Jones.

Oceans gaat in Nederland in première op 19 november en zal vervolgens verder uitwaaien over de rest van de wereld. De teaser trailer van Oceans:

Voor de liefhebbers hieronder ook nog even een screenshot:



NieuwsFilm

meest populair