Jim Carrey in film met beverhandpop?

Jodie Foster mogelijk regisseur 'Hollywoods meest gewilde script'.

Een van de meest geprezen scenario's van vorig jaar is The Beaver van Kyle Killen. Het script, over de relatie tussen een man en zijn beverhandpop, wordt een off-beat dramedy genoemd, en vergelijkingen zijn gemaakt met Being John Malkovich en Lars and the Real Girl. Vorig jaar stond The Beaver zelfs bovenaan The Black List, de lijst van meest gewilde scenario's. Anonymous Content, die de film zal produceren, wil dit jaar beginnen met filmen.

Over deze film is nieuwe informatie binnengekomen. Nadat Steve Carell eerst losjes aan het project verbonden was, lijkt het er nu op dat Jim Carrey de meeste kans maakt op de hoofdrol. De acteur is erg enthousiast over het script, en de producers zijn op hun beurt weer erg enthousiast over de acteur. Of hij ook wordt gecast, is echter afhankelijk van de regisseur die aan het project wordt verbonden.

De producers hebben verscheidene regisseurs op het oog. Onder de kanshebbers bevindt zich een opmerkelijke keus: Jodie Foster, met wie al enkele gesprekken zijn gevoerd. Foster heeft hiervoor twee films geregisseerd: het kinderdrama Little Man Tate en de zwarte komedie Home for the Holidays. Die laatste dateert alweer van 1995.



NieuwsFilm

meest populair