Prequel Wolverine krijgt sequel

Tweede X-Men Origins: Wolverine moet zich gaan afspelen in Japan.

Of je genoten hebt van X-Men Origins: Wolverine of niet, de film is wereldwijd ijzersterk geopend. In de VS bracht de film in zijn eerste weekend ruim $85 miljoen dollar op en in de rest van de wereld nog eens $73 miljoen. Deze berichten geven 20th Century Fox het groene licht om een tweede X-Men Origins: Wolverine te maken.

De film is nu "In Development" en er is al een idee voor het plot. Wolverine verhuist naar Japan en het verhaal zal zich vanaf dat moment richten op de Samurai / Yakuza verhaallijnen uit de comics. Wolverine leert 'the way of the samurai' om zijn agressieve aard in bedwang te houden. Tijdens zijn verblijf in Japan valt hij voor Mariko Yashida, erfgenaam van een Yakuza familie.

Na de eindcredits van X-Men Origins: Wolverine wordt hier al kort op ingegaan. Dus niet weggaan voordat de film compleet voorbij is.

Hugh Jackman keert terug in de huid van Logan / Wolverine. Jackman zal komende tijd ook in tal van andere films te zien zijn. Hij wordt gelinkt met de film Ghostopolis, Drive, Personal Security en Carousel. Ook is hij van plan om terug te keren naar Broadway voor een musical.



NieuwsFilm

meest populair