Algemeen

Prequel Wolverine krijgt sequel

Tweede X-Men Origins: Wolverine moet zich gaan afspelen in Japan.

door Bram de Groot op 05.05.2009 om 10:40 in Algemeen
Of je genoten hebt van X-Men Origins: Wolverine of niet, de film is wereldwijd ijzersterk geopend. In de VS bracht de film in zijn eerste weekend ruim $85 miljoen dollar op en in de rest van de wereld nog eens $73 miljoen. Deze berichten geven 20th Century Fox het groene licht om een tweede X-Men Origins: Wolverine te maken.

De film is nu "In Development" en er is al een idee voor het plot. Wolverine verhuist naar Japan en het verhaal zal zich vanaf dat moment richten op de Samurai / Yakuza verhaallijnen uit de comics. Wolverine leert 'the way of the samurai' om zijn agressieve aard in bedwang te houden. Tijdens zijn verblijf in Japan valt hij voor Mariko Yashida, erfgenaam van een Yakuza familie.

Na de eindcredits van X-Men Origins: Wolverine wordt hier al kort op ingegaan. Dus niet weggaan voordat de film compleet voorbij is.

Hugh Jackman keert terug in de huid van Logan / Wolverine. Jackman zal komende tijd ook in tal van andere films te zien zijn. Hij wordt gelinkt met de film Ghostopolis, Drive, Personal Security en Carousel. Ook is hij van plan om terug te keren naar Broadway voor een musical.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jnk18

Avatar

Mooi.

DrPeper

Avatar

Ik kan niet wachten op de volgende Work Print

Planethugo

Avatar

Heb het wel gezien met Wolverine. Dat ze dan maar een X-Men 4 maken

Ozymandias

Avatar

Sounds like bullshit.

ghossler

Avatar

K heb wolverine nog niet gezien maar dit lijkt me wel vet:D hopen dat ze leren van de op- aanmerkingen van wolverine origine 1... en deel 2 keihard maken...

maar ik d8 dat japans girl in comic en cartoon yuriko heette? en later die vinger klauwen kreeg? eigenlijk die chick die te zien was in deel 2 als personal bodyguard van stryker... kvond zo jammer dsat zij niet goed geintroduceerd werd!

Spider-fan

Avatar

Die scène na de eindcredits stelt niks voor. Nauwelijks de moeite om voor te blijven zitten.

Voor wie geen zin heeft om te blijven zitten:

Wolverine zit aan een bar en er wordt gevraagd of hij drinkt om te vergeten, en dan zegt hij dat het juist is om zich iets te herinneren

Niks geen yakuza dus.

Ozymandias

Avatar

En dat andere after-credit-fragmentje met stryker LOL , zo nietszeggend..

Thiver

Avatar

Ozymandias "En dat andere after-credit-fragmentje met stryker LOL , zo nietszeggend.."

Ging inderdaad helemaal nergens over. Maareh... verliest Wolvie in die vervolgfilm dan weer zijn geheugen?

Bassn

Avatar

Ik zie niet in waarom dit nieuws zo vervelend is. Ik vond X-Men Origins: Wolverine een uitermate vervelende ervaring (terug te lezen in mijn review), maar op deze manier krijgt de studio een kans om ons alsnog een degelijke film te geven over het personage wat we met z'n allen zo leuk vinden.

Als de tweede ook total shit blijkt te zijn, dan gaan wij gewoon verder met ons leven en dan gefeliciteerd studio met het opnieuw verdienen van easy money.

Boe

Avatar

Ozymandias "En dat andere after-credit-fragmentje met stryker LOL , zo nietszeggend.."


Zelfs volledig onlogisch, aangezien Stryker in X2 gewoon vrij rondloopt

Silver

Avatar

ghossler "maar ik d8 dat japans girl in comic en cartoon yuriko heette? en later die vinger klauwen kreeg? eigenlijk die chick die te zien was in deel 2 als personal bodyguard van stryker... kvond zo jammer dsat zij niet goed geintroduceerd werd!"


Die heet inderdaad Yuriko, of Deathstrike. Maar Wolverine is romantisch geweest met Mariko. Is te lezen in de comics uit begin jaren tachtig. Kan er niet teveel over zeggen aangezien ik niet weet wat ze in de film gaan gebruiken.

Oboema

Avatar

Ja joh. Na alle sequels, prequels en spin-offs, gewoon een sequel op de spin-off uitbrengen. Wie had dat kunnen bedenken?

...gaat echt nergens meer over... :|

Thiver

Avatar

Oboema "Ja joh. Na alle sequels, prequels en spin-offs, gewoon een sequel op de spin-off uitbrengen. Wie had dat kunnen bedenken?

...gaat echt nergens meer over... :|"

Het gekste geval bestaat alweer bijna een jaar, hoor: een prequel op een spinoffprequel van een sequel van een remake... Klik.

Oboema

Avatar

Thiver "Het gekste geval bestaat alweer bijna een jaar, hoor: een prequel op een spinoffprequel van een sequel van een remake... Klik."


Dat is een straight-to-dvd release, neem ik aan? Valt nog mee; daar verwacht je toch niet zo veel van.
Wolverine 2 echter is een spinoff-prequel-sequel (volgt u het nog :?) en is een mainstream film, die ondanks dit alles gewoon een lading poen binnenharkt waar je naar van wordt.

Een sequel, kan ik mee leven. Een serie sequels (saw, aliens etc) ook.
Echter, Prequels rieken naar geldzucht. Spinoffs nog meer.
Sequels op prequels of spinoffs? Forgeddaboutit :-S

ghossler

Avatar

Silver "Die heet inderdaad Yuriko, of Deathstrike. Maar Wolverine is romantisch geweest met Mariko. Is te lezen in de comics uit begin jaren tachtig. Kan er niet teveel over zeggen aangezien ik niet weet wat ze in de film gaan gebruiken."


oh oke.. ja mariko en yuriko.. lijkt best op elkaar:P maar k heb de strips niet gelezen.. en heb aleen her en der dingen gehoord.. kep wel de cartoon serie van jaren 90 gezien.. en daar was een aantal afleveringen, waarbij deathstrike.. wraak wilt op logan.. daar had ze geen metalen klauwen vingers.. maar meer gemuteerde vorm van klauwen vingers^^ en ze had in die afleveringen huurlingen ingehuurd om haar te helpen.. om wraak te nemen.. maa rze vonden ondergronds ook een buitenaards schip of iets dergelijks... in die afleveringen zie je allemaal flashbacks van logan toen deathstrike nog normaal was en yuriko heette.. daar zie je dat zij romantic met elkaar waren.. en door nog iets was logan gevlucht en liet hij yuriko aleen achter... sound familiar?

nieuwslaatste nieuws

meest populair