Valentine's Day: Amerika's antwoord op Love Actually?

De film bevat in ieder geval ook heel wat sterren, zoals Jessica Biel, Jessica Alba, Jennifer Garner en Julia Roberts.

Regisseur Garry Marshall (Pretty Woman) heeft de eerste namen bekendgemaakt van mensen die in zijn nieuwste film, Valentine's Day, gaan spelen. Het zal een romantische komedie gaan worden in de trend van Love Actually.

Net als zijn Britse tegenhanger, bevat Valentine's Day een indrukwekkende cast. Zo zijn er rollen weggelegd voor Jessica Alba, Jessica Biel, Jennifer Garner, Julia Roberts, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Shirley MacLaine en Bradley Cooper. Er zullen ongetwijfeld nog wat namen bij gaan komen.

De verhaallijnen gaan als volgt:

-Roberts is een legerofficier, die terugkeert van Irak naar Los Angeles toe. Cooper, die in hetzelfde vliegtuig zit, is een homo die een relatie heeft met een football speler. Deze is echter nog niet uit de kast gekomen.

-Kutcher is een eigenaar van een bloemenwinkel. Hij doet een aanzoek aan zijn vriendin (Alba), maar dan komt hij erachter dat hij eigenlijk verliefd is op een goede vriendin, gespeeld door Garner. Deze komt er ondertussen achter dat haar vriend getrouwd is.

-MacLaine speelt Roberts' moeder, een gepensioneerde vrouw, die besluit haar man te vertellen over haar vroegere verhouding met een andere man.

-Hathaway is een assistente bij een talentenbureau, die iets heeft met de man uit de postkamer. Biel is een uitgever, die ongelukkig is in de liefde en nog niemand heeft voor Valentijnsdag.

Het script werd geschreven door Katherine Fugate (The Prince and Me) en herschreven door Abby Kohn en Marc Silverstein (Never Been Kissed, He's Just Not That Into You). De film komt volgend jaar uit rond (je raadt het al...) Valentijnsdag.



NieuwsFilm

meest populair