Algemeen

Zeer stoere foto van Sly in The Expendables

Bijna 63 jaar en nog steeds hangt Sylvester Stallone de grote actieheld uit.

door Bram de Groot op 13.05.2009 om 09:45 in Algemeen
De cast is waanzinnig. Want wie droomt er niet van een actiefilm met sterren als Sylvester Stallone, Jason Statham, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Jet Li, Danny Trejo, Brittany Murphy en een mogelijk cameo van niemand minder van dé voormalige actieheld Arnold Schwarzenegger.

Als schrijver en regisseur van én acteur in The Expendables is Sylvester Stallone nu druk bezig met de opnames. Eerder zagen we hoe de 62-jarige Stalone zich heeft voorbereid op het filmen en hieronder zien we een eerste promoshot uit de film van mister Rambo himself.

Vanaf 23 april 2010 in de Amerikaanse bioscoop. Een Nederlandse releasedatum laat nog op zich wachten.

Klik op de foto voor een grote versie.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Axeqlusive

Avatar

Sorry hoor maar gaat nu tegenwoordig ieder nieuwe shot/ persfoto of wat dan ook een eigen artikel krijgen hier?

Bram

Avatar

AxeMan "Sorry hoor maar gaat nu tegenwoordig ieder nieuwe shot/ persfoto of wat dan ook een eigen artikel krijgen hier?"


Uiteraard niet, maar deze wel. Gr. Bram

Swordfish

Avatar

Sly is weer aardig in vorm,zo te zien...

Ozymandias

Avatar

Hoezo niet?

Foto's van de set zijn toch goed filmnieuws..

Tako

Avatar

Met 62 jaar noem ik dit toch best STOER...

krisiz

Avatar

Hou ook wel van die setfoto's, doorgaan!

ghossler

Avatar

Omg serieus? is stallone alweer 62 jaar? damn tijd gaat echt snel.. k weet nog toen hem als kind zag in rambo 1.. maar is echt ziek man op zo een leeftijd zo een body te hebbe.. wtf.. k ben 20 en k heb niet zo een body:S maar het ziet er allemaal goed uit enzo.. k vraag me af of het idd wel gezond is om zo ver te gaan.. want hij traint echt flink... hij doet he tniet meer om conditie op tebouwen.. maar echt om goed eruit te zien voor de lens en pers of watever.. en soms gaan mensen te ver in dit soort dingen.. was er niet laatst news (naja laatst... toen na de verfilming van rocky balboa deel 5 ofzo?) dat ie miss iets gebruikte ofzo.. of dat er drugs ofzo in zijn bagage was gevonden? hoe is dit afgelopen weet iemand dat?

ThaClown

Avatar

Haha MISSCHIEN iets gebruiken??

Wat denk jij? al die gasten gebruiken, en niet te weinig ook...
Door trainen zonder iets extra's kom je er echt niet zo uit te zien!

jazzthieve

Avatar

Het is een FEIT dat hij gebruikt. MAAR...door enkel te gebruiken kom je er niet zo uit te zien.

Mike77

Avatar

Staat die cast nou eindelijk eens vast? Het verschilt bijna van dag tot dag. Maar zoals het er nu uit ziet,wauw!! Cant wait.

P.s die stallone zit vol anabolen, 63 en dan zo'n lijf, no way dat het clean is. Hij was niet voor niks paar jaar terug met Jintropin(steroiden) in zn bagagge gepakt. De grootste bodybuilders ontkennen. Nou ik pik de gebruikers er zo uit op het strand, speknekken noemen ze dat Smiley face. Waslijsten aan bijwerkingen zijn er, tot vergroeingen, kanker en impotentie aan toe.

amboe

Avatar

Zoals Jazzthieve al heeft geschreven, door alleen anabolen te gebruiken wordt je niet zo gespierd!! Daar gaan ook heel wat uurtjes aan training in zitten.

NieuwsFilm

meest populair