Algemeen

E.T. sequel aanstaande

The Revenge of E.T.? E.T. Strikes Back? E.T. Twitters Home?

door FilmTotaal op 15.05.2009 om 12:25 in Algemeen
Steven Spielberg en Drew Barrymore zijn in gesprek voor een mogelijke sequel van E.T. uit 1982. Het plan is een film met héél veel budget om daarmee alle toeters en bellen te kunnen realiseren voor een nieuwe blockbuster. E.T. was de doorbraak van Drew Barrymore als actrice ook al was ze toen pas 6 jaar. Een mogelijk verhaal zou draaien rond E.T. die terugkeert naar de aarde om zich opnieuw te vereningen met de nu volwassen Gertie (Barrymore).

"Steven and Drew are being very secretive about this baby. But they want to do this project and work together. Steven has an incredible story in mind for the sequel that will bring E.T. back to earth."

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

wallace

Avatar

Ben benieuwd of dit echt wel door gaat.
Ik hoop het van niet.

Spijker

Avatar

wallace "Ben benieuwd of dit echt wel door gaat.
Ik hoop het van niet."


Ik hoop het van wel.

RAVEN[NL]

Avatar

Godsamme zeg houd nou eens op... Wat zijn de statistieken inmiddels? 8 van de 10 nieuwsitems gaan over reboots, sequels of prequels... Zijn alle verhalen inmiddels verteld ofzo? Creativiteit is nu al dood?

Ozymandias

Avatar

Sequels zijn toch niet erg?

Reboots zijn erg. Dit is gewoon een sequel.

ash_

Avatar

RAVEN[NL "]Godsamme zeg houd nou eens op... Wat zijn de statistieken inmiddels? 8 van de 10 nieuwsitems gaan over reboots, sequels of prequels... Zijn alle verhalen inmiddels verteld ofzo? Creativiteit is nu al dood?"
Heeft mijns inziens weinig met gebrek aan creativiteit te maken, het zijn puur economische redenen. Sequels en reboots kosten veel minder aan marketing: de titel en karakters zijn al bekend en bovendien vaak (zoals in het geval van ET) populair. De kans is dus groot dat je met een sequel of reboot geld verdient, met een nieuwe titel is dat veel onzekerder. Jammer maar begrijpelijk.

Over deze sequel: ik meen mij te herinneren dat Steven Spielberg in de laatste Empire zei dat er nooit een vervolg op ET zou komen. Als dit verhaal waar is, dan is hij daar wel heel snel op terug gekomen.

Pieter-Jan Valentijn

Avatar

Ik ben ook een beetje prequel, sequel en rebooth moe..maar voor
deze wil wel een uitzondering maken.
Een nieuwe blockbuster met E.T. wie vindt dat niet leuk.

Aston

Avatar

E.T.!:W
Laat maar komen.

Legend

Avatar

Nee aub niet. Waarom moet dit gereboot worden. Het was een mooi afgesloten verhaal. Waarom moet hij dan weer terug komen. Doe het niet en laat ET in zijn waarde.

timbo75

Avatar

Aan de ene kant is dit een film (klassieker) op zich en moet je er van af blijven. Aan de andere kant ben ik wel nieuwsgierig wat die 2 er van willen maken. Dus laat maar komen zolang er maar geen 4 delen na het vervolg komen...

Thyplosion

Avatar

timbo75 "Aan de ene kant is dit een film (klassieker) op zich en moet je er van af blijven. Aan de andere kant ben ik wel nieuwsgierig wat die 2 er van willen maken. Dus laat maar komen zolang er maar geen 4 delen na het vervolg komen..."


Mee eens. Ik heb ook gemixte gevoelens hierover. Het is een klassieker zoals er maar weinig zijn, maar Spielberg is niet zomaar iemand. Moeilijk!

Frank_Costello

Avatar

Hier een lijstje van de rest van de films die gesequeld/geremaket/gereboot/geprequeld worden:

http://www.imdb.com/chart/top

Bellsofwar

Avatar

Ik las ooit dit:

For a short moment Spielberg was interested in making an E.T. sequel. During the film’s first theatrical run, Spielberg and screenwriter Melissa Mathison wrote a treatment for a sequel, titled E.T. II: Nocturnal Fears. The story involved Elliott and his friends, who are kidnapped by evil aliens and must contact E.T. for help. But thankfully Spielberg decided against developing the idea any further, reasoning that it “would do nothing but rob the original of its virginity.”

Dat kan ook weer een gerucht zijn. Maar het bovenstaande ook.

s Steven Spielberg secretly developing a sequel to E.T.? The National Enquirer is reporting that Spielberg and actress Drew Barrymore have met to discuss the project, that would supposedly show E.T. returning to Earth to rejoin the now-adult Gertie.

Of het geld is op of de tabloid schrijft maar wat als bladvulling...

Planethugo

Avatar

Steven has an incredible story in mind for the sequel that will bring E.T. back to earth."

achja ze hebben altijd een incredible story, het beste wat er ooit geschreven is blablabla. Waarschijnlijk gaat de kassa incredible rinkelen maar ik zit er niet op te wachten

El_Mariachi

Avatar

Nee nee nee nee nee! Handjes af van E.T., en dat geldt ook voor the beard himself - zeker na Indy IV!

Wil ik toch een kanttekening plaatsen: natuurlijk zijn sequels goed voor de portemonnee van de makers. Maar het is soms ook hartstikke interessant voor die makers, oprecht, om het originele verhaal uit te breiden. Indy III vind ik een goed voorbeeld van een vervolg dat heel veel toevoegt. Ik kan me zulk enthousiasme wel voorstellen als amateur-maker. Heb zelf ook een aantal sequels gemaakt op een paar projecten (en niet voor het geld want het is puur hobby).

Remco

Avatar

1 advies niet doen ! Sommige films dienen geen sequel te hebben en E.T. is daar een voorbeeld van. Dacht dat Spielberg zelf meerdere malen gezegd heeft nooit een sequel of wat dan ook uit te brengen.
Ben bang dat als zo'n film slecht uitvalt je altijd een wansmaak zal houden zoals bij de derde Terminator of de vierde Indiana Jones

jeroenimo

Avatar

Dit gaat echt niet gebeuren.

odracir

Avatar

Klopt, gaat niet gebeuren. E.T. is een klassieker die geen vervolg nodig heeft. We hebben gezien wat er met Jaws gebeurd is. Deel 1 door Spielberg is fantastisch. Alle vervolgen zijn bagger!

NieuwsFilm

meest populair