Algemeen

Heeft Marvel de juiste Thor gevonden?

Chris Hemsworth is momenteel in de bioscopen te aanschouwen als George Kirk in de nieuwe Star Trek film.

door Jan-Peter Rook op 17.05.2009 om 17:36 in Algemeen
Deadline Hollywood Daily meldt dat Marvel Studio's Kevin Feige en regisseur Kenneth Branagh de man hebben gevonden, die Thor gaat spelen. Het gaat om Chris Hemsworth. Hij is momenteel in de bioscopen te aanschouwen als George Kirk in de nieuwe Star Trek film.

Hemsworth zal daarnaast de hoofdrol gaan spelen in MGM's remake van Red Dawn. Hij zal hierin de rol gaan spelen van Jed Eckert, die origineel gespeeld werd door Patrick Swayze.

Wat betreft de rol van Thor, heeft Marvel nog helemaal niets bevestigd. De film zal pas in 2011 verschijnen, terwijl de Red Dawn remake al een jaar eerder uitkomt.

29 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

spock

Avatar

Ik wordt zo langzamer handt een beetje superhelden moei

Lord Voldemort

Avatar

spock "Ik wordt zo langzamer handt een beetje superhelden moei"

Ik niet! 8-)

Maar of hij de juiste man is...? Hij is niet zo groot en gespierd als Thor, maar goed. Eerst maar eens de eerste foto's van hem als Thor afwachten.

jazzthieve

Avatar

Lt. Aldo Raine "bring it on!!!"


Ik haat spammers...jij kent de huisregels niet.

Lt. Aldo Raine

Avatar

Ahhaah haat je spammers hahaha, ten eerste ging het per ongeluk en ten tweede het gaat er niet om wat jij vindt maar om wat wel en niet mag. knoop dat goed in je oren

oogsnoepje

Avatar

Lt. Aldo Raine "was automatisch ,mijn fout"


Je drukte per ongeluk op Ctrl+V?

oogsnoepje

Avatar

Lt. Aldo Raine "ahhaah haat je spammers hahaha, ten eerste ging het per ongeluk en ten tweede het gaat er niet om wat jij vindt maar om wat wel en niet mag. knoop dat goed in je oren"


Oke, het ging dus niet zo per ongeluk, waarom zeg je dat dan niet meteen? Wees een vent of zo...

Lt. Aldo Raine

Avatar

Oogsnoepje, het ging per ongeluk en het gaat erom wat wel en niet mag. wat iemand ervan vindt is niet belangrijk dat slaat op dat "haat" gedeelte.

filmgast

Avatar

En daar gaat huisregel nummer 1: Uitsluitend on-topic reageren...

oogsnoepje

Avatar

Visualcatch "en daar gaat huisregel nummer 1: Uitsluitend on-topic reageren..."


Waar jij gezellig aan meedoet ;)

Ozymandias

Avatar

oogsnoepje "Waar jij gezellig aan meedoet ;)"En ik ook :D


Dat breekt zo lekker de week..

Spijker

Avatar

Bij deze is het verzoek ingediend om een zekere Lt. Aldo Raine van dit forum te verwijderen. Heb mij al eerder aan deze leeghoofdige persoon gestoord maar nu ben ik het zat :| Die manier van reageren terwijl hij zelf een beetje op alle paginas zit te spammen:r

FilmTotaal

Avatar

Spijker "Bij deze is het verzoek ingediend om een zekere Lt. Aldo Raine van dit forum te verwijderen. Heb mij al eerder aan deze leeghoofdige persoon gestoord maar nu ben ik het zat :| Die manier van reageren terwijl hij zelf een beetje op alle paginas zit te spammen:r"

Verzoek ingewilligd.

Ozymandias

Avatar

Is 'ie echt verwijderd? ......

Sha

Avatar

Als dat zo makkelijk gaat dan heb ik ook nog wel een lijstje met mensen hoor B-)

FilmTotaal

Avatar

Ozymandias "Is 'ie echt verwijderd? ......"

Een ban, dit was spammen en daarom tegen onze huisregels: Uitsluitend on-topic posten

oogsnoepje

Avatar

Er is ook niet veel te zeggen op dit nieuwsitem, ik heb die vent nog nooit zien acteren :} (Star Trek heb ik nog niet gezien).

Wel gezellig hier hoor, koekje erbij? :E

Ozymandias

Avatar

Liever een snoepje.No pun intended. :E

TFM

Avatar

Bij deze dan maar een aanvulling die ontopic is:

Ik ken geen ander werk van deze best man, maar zijn rol in Star Trek was best sterk te noemen. Totale screentijd is niet al te groot, dus echt hierover oordelen zou ik niet kunnen, maar dit klinkt wel interessant.

jazzthieve

Avatar

Lt. Aldo Raine "oogsnoepje, het ging per ongeluk en het gaat erom wat wel en niet mag. wat iemand ervan vindt is niet belangrijk dat slaat op dat "haat" gedeelte."


Het ging per ongeluk zeg jij, maar je doet er niets aan want het staat er nog altijd. Ongerelateerde links plaatsen in je post is spam. Heel veel mensen vinden dit irritant en overbodig en bij meing fora is dit zelfs verboden. Knoop JIJ dat maar eens goed in je oren voor dat je zelf even betuttelend doet want je maakt jezelf belachelijk.

jazzthieve

Avatar

TFM "Bij deze dan maar een aanvulling die ontopic is:

Ik ken geen ander werk van deze best man, maar zijn rol in Star Trek was best sterk te noemen. Totale screentijd is niet al te groot, dus echt hierover oordelen zou ik niet kunnen, maar dit klinkt wel interessant."


Ook even ontopic dan maar. Die persoon is een australisch acteur bekend van "Home & Away", had al zo het idee dat ik die acteur al eerder gezien had. En nee ik kijk niet naar "Home & Away", mijn vrouw wel.

Harley Quinn

Avatar

Mooi ding zeg, kan vast wel een goede Thor van gemaakt worden.
Als Toby bierbuik Maguire tot Spider-Man omgetoverd kan worden, is er voor deze jongen genoeg hoop.

Spijker

Avatar

Harley Quinn "Mooi ding zeg, kan vast wel een goede Thor van gemaakt worden.
Als Toby bierbuik Maguire tot Spider-Man omgetoverd kan worden, is er voor deze jongen genoeg hoop."Oo gelukkig je bent van het vrouwelijk geslacht zie ik nu in een andere reactie :-P Zou eerst heel wat anders zeggen haha

Decepticon

Avatar

Lord Voldemort "Maar of hij de juiste man is...? Hij is niet zo groot"
De beste vent is dik 1.90,lijk me groot genoeg,upbulken kan altijd nog. Zeer goede keuze vind ik.

Harley Quinn

Avatar

Spijker "Oo gelukkig je bent van het vrouwelijk geslacht zie ik nu in een andere reactie :-P Zou eerst heel wat anders zeggen haha"


Tjaaa, bij Transformers-nieuws wordt er ook uitsluitend gereageerd op de borsten van Megan Fox, dus wat vrouwelijk tegengas mag ik dan wel eens geven, toch? ;)

Spijker

Avatar

Harley Quinn "Tjaaa, bij Transformers-nieuws wordt er ook uitsluitend gereageerd op de borsten van Megan Fox, dus wat vrouwelijk tegengas mag ik dan wel eens geven, toch? ;)"


Haha absoluut! Ieder geeft recht op zn (haar) meningSmiley face Heb nu eerst maar gezocht op Google wie Harley Quinn is...

Maar om dan jouw opmerking over Megan Fox: het zijn niet alleen de borsten van Megan Fox die het hem doen hoor:r http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=13738

Joosteh

Avatar

Ik denk dat het een prima (jonge) Thor kan zijn. Hij moet alleen nog wat meer naar de sportschool ;)
Leuk tip voor de Marvel fans: http://www.marvelforum.nl. Staat ook vanalles over de films van Marvel.

NieuwsFilm

meest populair