Algemeen

Nieuwe foto Dev Patel in The Last Airbender

De live-action Zuko vertoont serieuze verschillen met zijn geanimeerde tegenhanger.

door Jeffrey op 24.05.2009 om 16:49 in Algemeen
Eergisteren publiceerden we de eerste officiële foto's van The Last Airbender, het eerste deel van een trilogie die gebaseerd is op de animatieserie Avatar: The Last Airbender uit 2005. We zagen Noah Ringer als luchtmonnik Aang en Dev Patel (Slumdog Millionaire) als Zuko, prins van de Vuurnatie.

Van die laatste is nu een nieuwe, duidelijkere foto verschenen op /film. Het gaat vermoedelijk om een screenshot van de teaser trailer, die we nog voor de release van Transformers: Revenge of the Fallen mogen verwachten. Het is meteen duidelijk dat de live-action Zuko serieuze verschillen vertoont met zijn geanimeerde tegenhanger.
De nieuwe film van M. Night Shyamalan (The Sixth Sense) draait vanaf 22 juli 2010 in de Nederlandse bioscopen.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bombshelter

Avatar

Ik vraag me toch af waarom Hollywood altijd zo veel moeite heeft om
een tekenfilm goed om te zetten in een Live Action film.
Kijk maar naar Dragonball Evolution, het was bijna helemaal anders en helemaal klote.

Ik heb eigenlijk helemaal geen vertrouwen in deze film en soortgelijke
projecten.

esteban

Avatar

Wat is er dan zo verschillend? De verbrande vlek rond z'n oog is er allesinds. Mocht het over de kale knikker gaan : In tegenstelling tot vele hedendaagse tekenfilmseries groeien personages uit 'Avatar' daadwerkelijk en durven ze qua uiterlijk wel veranderen. De still uit de film toont waarschijnlijk de Zuko mét haar. Zo simpel is dat. ;)

Om nog even aan te vullen : de klederdracht heeft nog steeds veel weg van de serie, maar is hier iets realistischer gebracht. Gelukkig. Want inderdaad, Dragonball had ze wél in gelijkende pakjes gestoken en het resultaat was redelijk lachwekkend. Maar goed, met Shyamalan hebben we een geweldig cineast in huis, Dragonball was op alle vlakken klungelig.

stefanvh

Avatar

Dragonball was echt een ramp, daar waren de outfits ook werkelijk belachelijk en tevens hilarisch.
Maar hier ziet het er eigenlijk nog wel stoer uit, en boeiend dat ze dat homo-kapsel hebben verandert naar een normaal kapsel :/

Frequence

Avatar

Ziet er goed uit! De Animatie was natuurlijk te geweldig en kan niet aan getipt worden maar toch.. Met de beelden die er voorlopig zijn geweest ziet het er goed uit.. En inderdaad boeiend dat kapsel, als het verhaal maar klopt en het tenminste een beetje fatsoenlijk is uitgewerkt al het Elementen sturen.

Oddball

Avatar

Dragonball was inderdaad niet wat we ervan hadden verwacht.Het deed geen eer aan de tekenfilmserie

Geranimous

Avatar

esteban "Wat is er dan zo verschillend? De verbrande vlek rond z'n oog is er allesinds. Mocht het over de kale knikker gaan : In tegenstelling tot vele hedendaagse tekenfilmseries groeien personages uit 'Avatar' daadwerkelijk en durven ze qua uiterlijk wel veranderen. De still uit de film toont waarschijnlijk de Zuko mét haar. Zo simpel is dat. ;)

Om nog even aan te vullen : de klederdracht heeft nog steeds veel weg van de serie, maar is hier iets realistischer gebracht. Gelukkig. Want inderdaad, Dragonball had ze wél in gelijkende pakjes gestoken en het resultaat was redelijk lachwekkend. Maar goed, met Shyamalan hebben we een geweldig cineast in huis, Dragonball was op alle vlakken klungelig."


Goed gezegd. Niets aan toe te voegen.

filmgast

Avatar

Ik als Dragonball fan was ook niet echt te spreken over DB:E. Avatar heb ik nooit echt gevolgd maar Zuko vond ik wel tof als ik hem zag. En nu hebben ze zo'n lelijke niet-stoere gast uitgekozen... dat is al 1 grote fail.

Deweb

Avatar

esteban "Wat is er dan zo verschillend? De verbrande vlek rond z'n oog is er allesinds. Mocht het over de kale knikker gaan : In tegenstelling tot vele hedendaagse tekenfilmseries groeien personages uit 'Avatar' daadwerkelijk en durven ze qua uiterlijk wel veranderen. De still uit de film toont waarschijnlijk de Zuko mét haar. Zo simpel is dat. ;)

Om nog even aan te vullen : de klederdracht heeft nog steeds veel weg van de serie, maar is hier iets realistischer gebracht. Gelukkig. Want inderdaad, Dragonball had ze wél in gelijkende pakjes gestoken en het resultaat was redelijk lachwekkend. Maar goed, met Shyamalan hebben we een geweldig cineast in huis, Dragonball was op alle vlakken klungelig."


Zuko met haar komt pas ergens in seizoen twee geloof ik, en neem ik persoonlijk aan dat ze het verhaal nou weer niet ZO rigoureus hebben veranderd. Het zal wel gewoon 1 van de veranderingen die ze in de film hebben gemaakt zijn. Wel jammer overigens, het is toch een onderdeel van de cultuur van de vuurnatie die in de tekenfilm juist zo prachtig (lotriaans) is uitgewerkt.

Met dat tweede ben ik het helemaal eens. Was dan ook zeer te spreken over Aang's pijl. Het is allemaal net wat realistischer, net wat kloppender. Gewoon zoals een adapatie zou moeten zijn mijn idee. Alle media hebben ten slotte hun eigen eisen enzo.

ghossler

Avatar

Visualcatch "Ik als Dragonball fan was ook niet echt te spreken over DB:E. Avatar heb ik nooit echt gevolgd maar Zuko vond ik wel tof als ik hem zag. En nu hebben ze zo'n lelijke niet-stoere gast uitgekozen... dat is al 1 grote fail."


ben zeer mee eens ik vind deze kerel totaal niet geschikt om zuko te spelen.. hij kan wel leuk boos kijken.. maar hij kan geen bad guy spele en zeker niet zuko van de cartoon.. hij was echt dark.. zelfs toen ie goed werd.. kreeg ik die vibe van hem.. echter zuko had pas haar in season 2 ofzo idd.. bljkbaar hebben ze dit veranderd voor in de film.. kleding mag van mij betreft veel meer rood bevatten..g woon mooi subtiel donker rood.. weergeeft tenminste de vuurnatie.. inplaats van zo veel zwart.. gwoon lkkr donker rood costuum...

tis goed dat ze niet alles letterlijk overnemen van cartoon.. maar wat overeenkomsten met de cartoon is ook niet verkeerd.. DBE was echt crap.. en op het laatst toen die "too skiny goku" dat oranje pakje aan deed OMG... met een pyjama broekje eronder.. d8 ik wtf?

vmacaay

Avatar

ghossler "ben zeer mee eens ik vind deze kerel totaal niet geschikt om zuko te spelen.. hij kan wel leuk boos kijken.. maar hij kan geen bad guy spele en zeker niet zuko van de cartoon.. hij was echt dark.. zelfs toen ie goed werd.. kreeg ik die vibe van hem.. "


Hoe weet jij nou of die gast dit kan spelen of niet? Een goede acteur kan toch zowel good als evil spelen? Hoeveel werk hebben we nu gezien van deze acteur om nu al te oordelen of hij het wel of niet kan.

ghossler

Avatar

vmacaay "Hoe weet jij nou of die gast dit kan spelen of niet? Een goede acteur kan toch zowel good als evil spelen? Hoeveel werk hebben we nu gezien van deze acteur om nu al te oordelen of hij het wel of niet kan."


dat is waar.. maar zelfs soms met maar weinig te hebben gezien weet je genoeg of iemand een bad guy kan spelen... daarnaast weten we al wat we ongeveer van zuko moeten verwachten.. als je kijkt naar de cartoon versie.. ik heb hem gezien in slumdog... zelfs in de scene waar zijn chick met zijn broer slaapt... wordt ie pissedn enzo.. maar k vond het niet erg "confident" overkomen.. en bedoel.. als je naar hem kijkt.. en je kijkt naar zuko van de anime.. krijg ik het idee dat zuko van anime een echte bad guy is dan deze gast.. maar k geef hem benefit of the doubt.. zal deze film tog wel gaan kijken..Smiley face maar dit is mijn mening eah.. dus..

jazzthieve

Avatar

ghossler "dat is waar.. maar zelfs soms met maar weinig te hebben gezien weet je genoeg of iemand een bad guy kan spelen... daarnaast weten we al wat we ongeveer van zuko moeten verwachten.. als je kijkt naar de cartoon versie.. ik heb hem gezien in slumdog... zelfs in de scene waar zijn chick met zijn broer slaapt... wordt ie pissedn enzo.. maar k vond het niet erg "confident" overkomen.. en bedoel.. als je naar hem kijkt.. en je kijkt naar zuko van de anime.. krijg ik het idee dat zuko van anime een echte bad guy is dan deze gast.. maar k geef hem benefit of the doubt.. zal deze film tog wel gaan kijken..Smiley face maar dit is mijn mening eah.. dus.."


Een film die 8 oscars won waaronder "best picture" zal wel geen slechte hoofdrolspeler gehad hebben. Is ook mijn mening maar. Trouwens een film die knal hetzelfde als de anime eruit moet zien getuigt van weinig creativiteit en originaliteit.

Ook nog dit, heb je ooit al van zinstructuur gehoord?

ghossler

Avatar

jazzthieve "Een film die 8 oscars won waaronder "best picture" zal wel geen slechte hoofdrolspeler gehad hebben. Is ook mijn mening maar. Trouwens een film die knal hetzelfde als de anime eruit moet zien getuigt van weinig creativiteit en originaliteit.

Ook nog dit, heb je ooit al van zinstructuur gehoord?"


lol gaan we praten over mijn zinstructuur? En mijn antwoord is ja, echter ik typ lekker door in chat taal omdat ik te vaak op msn zit..:P Maar als je erop staat wil ik best wat "zinstructuur" erin verwerken hoor meneertje.

Ten eerste:
Dat een film 8 oscars wint betekent voor mij niet automatisch dat het "de beste film is" of dat de mensen die eraan hebben gewerkt of erin hebben gespeeld vanaf nu alleen maar goede films maken/spelen. Daarnaast ben IK van mening dat slumdog millionaire geen 8 oscars waard was. Ik geef toe het was een film met een goede boodschap en geweldig gedaan met een "aan de lage kant" budget. Maar 8 oscars winnen vind ik overdreven zo goed vond ik de film nou ook weer niet.

Ten tweede:
Idd het is niet goed om een reallife movie helemaal precies te maken net als de anime. Maar ik vind wel dat zij bepaalde elementen van de anime wel mee moeten nemen (bijvoorbeeld dus mensen casten die minstens 70% lijken op de characters uit anime)

Last but not least je vergelijkt slumdog millionaire (drama genre or whatever genre) met een aankomende film die gebaseerd is op een anime... juist ja.. Enough said

(genoeg zinstructuur voor je?)

NieuwsFilm

meest populair