Algemeen

Abrams en Cruise eens over MI4

Alle lichten staan op groen voor Mission: Impossible 4

door FilmTotaal op 11.06.2009 om 13:47 in Algemeen
J.J. Abrams (Star Trek) heeft aan het Amerikaanse blad TV Guide bekend gemaakt dat hij producent zal zijn van de vierde Mission Impossible. J.J. Abrams is blij en vereerd dat Tom Cruise hem opnieuw heeft gevraagd deze taak op zich te nemen.

I am incredibly honored that Tom has invited me back as a producer on 'Mission: Impossible 4. Tom and I have come up with a really cool idea we are pursuing.

De laatste film had een budget van $150 miljoen en bracht tot nu toe wereldwijd $397.8 miljoen in het laadje. Het is dus niet onwaarschijnlijk dat Mi5 & MI6 ook ooit nog het levenslicht gaan zien.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rubbert

Avatar

Goed nieuws!! Heb er zin!

McMurphy

Avatar

Goeie zaak, met opnieuw Abrams erbij zie ik een volgende wel zitten, ze hebben van MI:III toch de beste uit de reeks weten te creeëren :Y

skullsplitter

Avatar

Doe maar. Iets meer impossible dan M:I 3 graag, maar wel lekker veel karakterwerk.

master3d

Avatar

Van mij mag Abrams wel weer regisseren, al is dat niet helemaal M:I achtig. Vond hem wel een erg sterk deel hebben neergezet met 3.

Legend

Avatar

Aan de ene kant ben ik erg blij. Deel 3 was namelijk ontzettend vermakelijk en smaakte naar meer. Maar aan de andere kant denk ik van, jammer dat het niet een compleet nieuwe begin wordt, dus zonder Tom Cruise. Nogmaals, aan de andere kant wat is een MI zonder Ethan Hawk gespeeld door Tom Cruise..?!

Kortom gemengde gevoelens maar over het algemeen positief

Thiver

Avatar

Legend "Nogmaals, aan de andere kant wat is een MI zonder Ethan Hawk gespeeld door Tom Cruise..?!"

Misschien moet Ethan Hawke de rol overnemen. :D

Legend

Avatar

Stomme fout... moet natuurlijk Ethan Hunt zijn xD.. Kon er niet meer op komen :P, maar goed het punt is wel duidelijk...

Ozymandias

Avatar

Ik vind het juist wel weer is tijd voor een goeie Tom Cruise actiefilm. Ik mis die gozer echt, where did he go :(

Spijker

Avatar

Filmtotaal "De laatste film had een budget van $150 miljoen en bracht tot nu toe wereldwijd $397.8 miljoen in het laadje. Het is dus niet onwaarschijnlijk dat Mi5 & MI6 ook ooit nog het levenslicht gaan zien."


Ontdek ik hier een trend? Heb nu al meerdere malen bij verschillende berichten een bijna identieke afsluiting gelezen haha:E

Breug

Avatar

Goed nieuws. Misschien kan MI4 mij MI2 helemaal doen vergeten.

faxanadu1988

Avatar

Goed nieuws, als het verhaal maar goed is. :E

NieuwsFilm

meest populair