Algemeen

The Hangover krijgt een vervolg

Wat kunnen we verwachten van de onvermijdelijke sequel?

door Jan-Peter Rook op 13.06.2009 om 17:01 in Algemeen
The Hangover draait momenteel in alle bioscopen en heeft enorm veel succes. Het is dan ook geen verrassing dat er al weer wordt nagedacht over een vervolg. Regisseur Todd Phillips en hoofdrolspeler Zach Galifianakis denken er alvast hardop over na.

Phillips: "Ik zou graag een vervolg maken, want ik vind het geweldig om met deze gasten te werken. Ik heb nog nooit zo veel lol gehad bij het maken van een film. Ik heb al aardig wat ideeën voor het vervolg."

Galifianakis: "Ik denk dat het vervolg zich zal af spelen in het buitenland. Ik vind dat het in een exotische omgeving moet gebeuren."

De opnames voor The Hangover 2 zullen volgens Phillips beginnen in de lente van 2010. Ook geeft de regisseur aan dat alle hoofdpersonen weer zullen terugkeren voor de sequel.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmgast

Avatar

Ik moet dees nog zien en er word alweer over een sequel gepraat. Eerste reactie is NEEEEE, maar dit is 1 van de weinige genre's waar sequels niet echt uitmaken,als ze maar grappig en origineel blijven.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Ik dacht hetzelfde, heb deze noggeeneens gezien en er word al over een tweede gepraat. Tja als deze een sukses is dan denken ze gelijk aan uitmelken en geld verdienen!!!

Wacht wel tot hij op DVD komt.

Lord Voldemort

Avatar

Misschien is een reboot een beter idee!

magnifor

Avatar

Ik hoop niet dat dit richting American Pie gaat. :(

Spijker

Avatar

magnifor "Ik hoop niet dat dit richting American Pie gaat. :("


Inderdaad, alhoewel daar wel een paar leuke vervolgen bij zitten naar mijn mening. Deze lijkt mij erg leuk, alleen jammer dat dit weer uitgemolken gaat worden zo lang er winst kan worden behaald (wel logisch natuurlijk).

Volgens mij is dit nog steeds het gevolg van de schrijversstaking, ze zijn er achter gekomen dat op deze manier ook (misschien nog wel meer) winst valt te behalen (met sequels/prequels/remakes/-boots etc etc). Dus geen originele verhalen en dus goedkopere schrijvers. Totdat het publiek het zat is en die tijd gaat komen dat weet ik zeker ;) Maar misschien heb ik dit alles mis en heeft het niks met elkaar te maken;)

ghossler

Avatar

Opzich ben ik denk niet tegen een sequel als het even leuk wordt als eerste deel. Vind aleen zielig om het feit dat nu elk succesvol film opeens meteen sequel krijgt. de mentaliteit heirvan is beetje jammer

Jones88

Avatar

Lijkt me wel geniaal om deze gasten nog een x in een film te zien

NieuwsFilm

meest populair