Algemeen

Succesvolle opening Transformers

$16 miljoen in één nacht: op twee na beste voorvertoning ooit.

door Jelle Fastenau op 25.06.2009 om 09:31 in Algemeen
Transformers: Revenge of the Fallen heeft naar schatting in de eerste nacht $16 miljoen opgebracht. Het is daarmee de op twee na beste voorvertoning ooit, en de meest succesvolle op een woensdag. Transformers 2 ging in de nacht van dinsdag op woensdag in ongeveer drieduizend zalen in première.

Alleen The Dark Knight ($18,5 miljoen) en Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith ($16,9 miljoen) brachten in de voorvertoning meer geld binnen. Dark Knight opende op een vrijdag, Star Wars 3 op een donderdag. De vorige recordhouder voor de woensdag was Harry Potter and the Order of the Phoenix, die twee jaar geleden $12 miljoen binnenhaalde.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

stefanvh

Avatar

Ja komedies doen het goed zeg, zo lachwekkend slecht

RAVEN[NL]

Avatar

Zo zie je maar dat wij filmfreaks een totaal andere standaard hanteren als de gemiddelde Amerikaanse vetzak.

UniMatriX

Avatar

Dit was te verwachten en in mijn ogen terecht!

spacey

Avatar

Was zeker te verwachten dit. Deel 1 was een prachtige blockbuster, dus dat deel 2 zo populair zou zijn is geen verrassing! Ik kijk zelf ook zeer uit naar deze film, ondanks de overwegend negatieve recensies. Deel 1 werd ook niet geweldig ontvangen dus veel zal het niet betekenen.

jantje123

Avatar

spacey "Was zeker te verwachten dit. Deel 1 was een prachtige blockbuster, dus dat deel 2 zo populair zou zijn is geen verrassing! Ik kijk zelf ook zeer uit naar deze film, ondanks de overwegend negatieve recensies. Deel 1 werd ook niet geweldig ontvangen dus veel zal het niet betekenen."

compleet negeren die negatieve recensies , deze film is master.

morpheus32

Avatar

Zo verrassend is dit toch allemaal niet ? Het zat er dik in dat dit weer een vette hit zou worden, ondanks alle negativiteit.

filmgast

Avatar

Inderdaad negeren die recensies. Tuurlijk kijkt een recensist er anders naar dan de meeste mensen maar het is niet zo dat je naar huis wilt tijdens deze film. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze film sneller vond gaan dan the dark knight, en qua lengte waren ze ongeveer hetzelfde.

Boe

Avatar

Visualcatch "Inderdaad negeren die recensies. Tuurlijk kijkt een recensist er anders naar dan de meeste mensen maar het is niet zo dat je naar huis wilt tijdens deze film. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze film sneller vond gaan dan the dark knight, en qua lengte waren ze ongeveer hetzelfde."


Snel is niet per definitie goed.

Benja11

Avatar

Slecht of niet kijken doen de mensen het toch want het is wel fanta maar dan wel goede fanta...

ik ga vanavond en dorrdat het jeugd sentiment is wordt dit voor mij de film van het jaar...

Decepticon

Avatar

Visualcatch "Inderdaad negeren die recensies. Tuurlijk kijkt een recensist er anders naar dan de meeste mensen maar het is niet zo dat je naar huis wilt tijdens deze film. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze film sneller vond gaan dan the dark knight, en qua lengte waren ze ongeveer hetzelfde."
Ik ben het hier helemaal met je eens. Negeren die recensies. Hij leek idd sneller voorbij te gaan dan TDK.

Maar als ze een film recenseren,moeten ze het wel door iemand laten doen die van dit soort films houdt,anders krijg je altijd slechte recensies. Gelukkig lees ik ze nooit,en ik zal dat al helemaal niet vooraf aan de film doen. Ik ga gewoon naar films die mij gaaf lijken.

The Joker

Avatar

Decepticon, je bent overduidelijk een transformers fan, no doubt about it. but the dark side of Michael Gay has clouded your vision.

met een andere regisseur zou de film veel beter geweest zijn.

The Joker

Avatar

En please...geen slecht woord over "The Dark Knight". geheel ander concept, geheel andere stijl van film, en geheel betere acteurs dan transformers.

transformers een topfilm...that will be the day.

The Joker

Avatar

De meest geschikte regisseur voor transformers zou voor mij Bryan Singer geweest zijn. zoals die kerel de eerste twee X-men films gemaakt heeft.

natuurlijk viel zijn superman wel wat tegen.

Decepticon

Avatar

The Joker "en please...geen slecht woord over "The Dark Knight"."
Hebben we ook niet,we halen slechts het punt aan dat Revenge of the Fallen niet te lang duurt,wat sommigen beweren.

Ik vind TDK ook 1 van de gaafste films ooit.

NieuwsFilm

meest populair