Algemeen

Transformers verdient héél véél geld

De film is onderweg om zich een top 5 plek te veroveren bij de grootverdieners aller tijden.

door FilmTotaal op 26.06.2009 om 14:11 in Algemeen
De meningen zijn zeer verdeeld over Transformers: Revenge of the Fallen gezien de vele reacties op de FT recensie. Echter op de inkomsten van de film lijkt dit voorlopig weinig effect te hebben want die zijn enorm. De film is onderweg om zich een top 5 plek te veroveren bij de grootverdieners aller tijden. De teller staat momenteel op $146.6 miljoen dollar na nog maar drie dagen. De huidge recordhouder is The Dark Knight die maar liefst $203.8 miljoen dollar wist binnen te slepen, maar dan wel in 5 dagen. Daarna komt Star Wars: Episode III Revenge of the Sith met $172.8 miljoen dollar en Spider-Man 3 met $169.4 miljoen dollar, ook beide in 5 dagen.

Michael Bay en consorten hoeven zich dus voorlopig weinig zorgen meer te maken of de marketing wel afdoende is. Als je wilt weten waar Transformers: Revenge of the Fallen bij jou in de buurt draait gebruik dan onze bioscoopagenda.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Zondag doe ik ook een bijdrage maken

Konami

Avatar

Gisteren gezien, hmm.. te veel slechte grappen. Als je voor de actie gaat, dan moet hem thuis maar nog een keer kijken.

eXel

Avatar

Vond ik juist niet de humor was gewoon goed maarjah meningen zijn verdeeld. Ik vond het een topfilm! echt een aanrader:+

Maarten1980

Avatar

Nog maar 3 dagen onderweg...
Dat word een top 3 positie!
Ben gisteren geweest en hij was masterlijk!

Kom maar op met deel 3 Smiley face

nicos88

Avatar

Volkomen terecht (vind ik:P).
Ik kan niet wachten om hem morgen in IMAX te zien.

Spijker

Avatar

nicos88 "Volkomen terecht (vind ik:P).
Ik kan niet wachten om hem morgen in IMAX te zien."


Heb je m eerst in een gewone bioscoop gezien dan en daarna in IMAX??

UniMatriX

Avatar

De film heeft deze opbrengsten dubbel en dwars verdiend! En nu begint het weekend, nog een extra stormloop richting de bios :D

jostru

Avatar

Ik vind dat het verdiend is! Vond de film echt super.

Aston

Avatar

Ik ga maar s dit weekend. Ben erg benieuwd. De vorige transformers werd negatief onthaald door recensenten maar ik vond hem top. Benieuwd of het dit keer weer gebeurd.

stefanvh

Avatar

Oké, ik geef op... van mij geen geklaag over hoe hilarisch slecht ik deze film wel niet vond.
De recensies zijn volkomen terecht, maar dat wil niet zeggen dat mensen m niet vermakelijk kunnen vinden.. slechte films kunnen ook leuk zijn om te kijken, en goede films worden door sommige echt met een hoop gegaap ontvangen!
Maar zeggen dat transformers 2 goed is is gewoon onterecht! Leuk kan je m vinden, maar hij is gewoon niet goed.

-fin-

Dennis2006

Avatar

Ik ben het dus niet eens met de recensies,ik ben gisteren naar transformers geweest en vond hem in alle opzichten better als deel 1 meer aktie en meer "robots",de humor was okay niet irritant ofzow. Kijk voor het verhaal hoef je het natuurlijk niet te doen,maar wil je gewoon een keiharde aktie-,popcorn,verstand op 0 film zien. Dan is dit echt een goede film dus mensen die daar niet van houden moeten er gewoon ook niet heen gaan en ook niet zo liggen zeiken.Ik vond het zeker de moeite waard en geef deze film dan ook een dikke 8.

veger

Avatar

Ik heb mij gisteren ook zeer vermaakt tijdens de film. Alleen vond ik de actiescènes met de transformers vaak onduidelijk. Op een gegeven moment zie je gewoon niet meer wie met wie in gevecht is. En hij duurde naar mijn mening veel te lang. Dat hoorde ik al eerder en dacht dat ik daar geen moeite mee zou hebben! Hoe langer hoe beter! Maar ik merkte dat ik bij het begin van de slotscène waarin de hel losbarst ik af en toe gewoon naast het scherm begon te kijken. Mijn aandacht was dus compleet verdwenen. Toch blijf ik een positief gevoel houden over de film dus ga er zeker heen!

NieuwsFilm

meest populair