Scène La Toya Jackson niet in Brüno

Uit respect voor de nagedachtenis aan Michael Jackson leek het de makers van Brüno beter de scène van zus La Toya op de snijvloer te doen belanden.

Naar aanleiding van de plotselinge dood van Michael Jackson is besloten om voor de première in Los Angeles, afgelopen donderdagavond 25 juni, de scène met zus La Toya Jackson uit de film Brüno te schrappen. In de bewuste scène zou Cohen als homoseksuele Oostenrijkse modejournalist proberen het telefoonnummer van Michael Jackson uit de BlackBerry van zus La Toya te kopiëren.

Uit respect voor de familie Jackson vonden de makers van Brüno dat het zo kort na het overlijden van Michael niet gepast zou zijn grappen ten koste van de King of Pop te maken.

Het gebeuren rondom de première van Brüno, bleek vele fans van Michael Jackson toch al in de weg te zitten daar de rode loper voor de filmpremière over de Hollywood Walk of Fame ster van Michael Jackson lag. Bloemen en aandenkens voor de King of Pop op de rode loper zorgden ervoor dat de genodigden voor de filmpremière bij het Grauman’s Chinese Theater, waar de film draaide, maar moeizaam hun weg konden vervolgen.

Of de scène met La Toya in juli weer in de film zal zitten wanneer deze in de reguliere bioscopen in andere delen van de wereld te zien zal zijn, is nog niet bekend.

In Nederland zal Brüno op 9 juli in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair