Jessica Biel in Thor?

Is ze de vervanger van Natalie Portman? Of zitten beide dames in de film?

Volgens Nuke the Fridge is Jessica Biel in onderhandeling voor een rol in Kenneth Branagh’s Thor. De vrouwelijke hoofdrol zou eerst nog naar Natalie Portman gaan. Daarnaast ging er ook nog het gerucht dat Biel zou gaan spelen in Wonderwoman.

Het lijkt er niet op dat het hier gaat om de rol van zuster Jane Foster. In de comic is zij de verzorger en de geliefde van Donald Blake, de menselijke vorm van Thor. Het gerucht gaat echter dat Blake nauwelijks in de film voor zal komen en hooguit helemaal aan het einde zijn opwachting zal maken. Dit maakt de aanwezigheid van Foster ook een stuk minder aannemelijk. Verder claimt Nuke the Fridge dat Biel het vrouwelijke personage zal gaan spelen uit de geanimeerde Hulk vs Thor. Het probleem hier is dat hier twee vrouwelijke personages in zaten.

Allereerst is er Sif, een Asgardian strijdster die een geschikte love interest zou kunnen zijn voor Thor. Het andere personage is Amora the Enchantress, een vijand van Thor. Aangezien er al een vijand gekozen is in de vorm van Loki, lijkt Sif hier de meest logische keuze.

Het zou ook zomaar kunnen dat zowel Sif als Amora in Thor voorkomen. In dat geval is er misschien voor zowel Biel als voor Portman een rol weggelegd. Dus heren, duimen maar!



NieuwsFilm

meest populair