Algemeen

Komt Gerard Butler terug in 300 sequel?

Wordt King Leonidas uit de dood gehaald....?

door FilmTotaal op 07.07.2009 om 18:25 in Algemeen
De voorbereidingen voor de ''Untitled 300 Sequel'' zijn in volle gang en gaandeweg wordt er steeds iets meer bekend over de film, zo heeft regisseur Zack Snyder een budget van 210 miljoen dollar meegekregen.

Verder nieuws komt van producent Mark Canton, hij verklaarde tegenover MTV News dat King Leonidas, bekend van het eerste deel, hoogst waarschijnlijk uit de dood zal worden gehaald. "Never assume anything," zegt Canton. "It'll be what it'll be. But if we really do it, in this case, we have a visionary creator and a visionary filmmaker." Of deze rol weer zal worden gespeeld door Gerard Butler kon Canton niet zeggen.

Canton zegt wel dat de lat voor dit vervolg erg hoog wordt gelegd door Zack Snyder en Frank Miller. "[The key to the sequel] is about getting it right, you know. Frank is a perfectionist, and so is Zack [Snyder]. And I think they set the bar pretty high." Verwacht wordt dat het vervolg van Frank Millers succesvolle 300 ergens in 2010 uitkomt.
11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tako

Avatar

Ga ik toch benieuwd zijn hoe ze hem terug willen halen!

Merlin

Avatar

Tako "Ga ik toch benieuwd zijn hoe ze hem terug willen halen!"
Très simple ... een prequel. Dit is één van de prequels waar ik wel naar uitkijk, met Gerard Butler aub!

ikke__

Avatar

Ja man, dit is echt een film puur om de aktie en visual effects.

THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAA

oeee kijk er nu alweer naar uit :~

roflfilm

Avatar

Kan niet wachten tot hij uitkomt.:~ bij de eerste deel zat ik aan de buis gekluisterd XD

Ice

Avatar

Deze ga ik zeker in de bios bekijken!! De eerste film was topentertainment, dus ik hoop dat de tweede nog beter wordt.

Calva

Avatar

Merlin "Très simple ... een prequel. Dit is één van de prequels waar ik wel naar uitkijk, met Gerard Butler aub!"

299... dat klinkt idd stukken beter dan 301 :P

UniMatriX

Avatar

Je kunt natuurlijk het verhaal van iedere individuele spartaan verfilmen die in de strijd bij Thermoplaye hebben gevochten.
Dus nog 299 films te gaan :P

timdekw

Avatar

Gebruik een beetje fantasie en alles is mogelijk.

Één of andere duistere magiër die Leonidas uit de dood haalt om het op te nemen tegen een leger ondoden...

Er gebeurde in de film 300 ook genoeg rare en onverklaarbare dingen dus ik denk dat zoiets wel tot de mogelijkheden behoord.

Spijker

Avatar

timdekw "Gebruik een beetje fantasie en alles is mogelijk.

Één of andere duistere magiër die Leonidas uit de dood haalt om het op te nemen tegen een leger ondoden...

Er gebeurde in de film 300 ook genoeg rare en onverklaarbare dingen dus ik denk dat zoiets wel tot de mogelijkheden behoord."


Tsja, maar 300 is gebaseerd een historisch feit. Daarom zie ik ik een pre- of sequel niet zitten. Ik denk dat er veel mensen zullen afhaken. Er is verder namelijk weinig bekend of te vertellen over koning Leonidas.

Harley Quinn

Avatar

Spijker "Tsja, maar 300 is gebaseerd een historisch feit. Daarom zie ik ik een pre- of sequel niet zitten. Ik denk dat er veel mensen zullen afhaken. Er is verder namelijk weinig bekend of te vertellen over koning Leonidas."


Bedoel je achter de schermen of het publiek wat afhaakt? Het eerste kan ik me nog indenken, het tweede niet zozeer.. Denk dat het overgrote deel van de doelgroep van 300 (of 299 of 301, wat het ook mag worden) niet de film gaat bekijken vanwege z'n historische accuratie :E

Spijker

Avatar

Harley Quinn "Bedoel je achter de schermen of het publiek wat afhaakt? Het eerste kan ik me nog indenken, het tweede niet zozeer.. Denk dat het overgrote deel van de doelgroep van 300 (of 299 of 301, wat het ook mag worden) niet de film gaat bekijken vanwege z'n historische accuratie :E"


Nou misschien niet het overgrote deel maar als ik naar mezelf kijk trok '300' mij juist omdat die (al dan niet ietwat overeven:P)gebaseerd was op een historisch feit. Als ze nu een vervolg (of een prequel) gaan maken en een of ander "verhaaltje" verhaaltje verzinnen trekt me dat toch minder dan het origineel ;)

NieuwsFilm

meest populair