Algemeen

Cameron Diaz in Green Hornet?

Maar voor welke rol? Kato?

door Jelle Fastenau op 09.07.2009 om 12:17 in Algemeen
Cameron Diaz heeft een aanbod gekregen voor de vrouwelijke hoofdrol in The Green Hornet. Bronnen zeggen dat de eerste gesprekken met de actrice hebben plaatsgevonden. Michel Gondry zal de film regisseren naar een scenario van Evan Goldberg en Seth Rogen, die tevens de titelrol zal spelen.

Opmerkelijk nieuws, want Diaz is niet meer de ster die ze vijf jaar geleden was. Welke rol ze zal spelen, is onduidelijk. De oorspronkelijke reeks kende maar één grote vrouwelijke rol: Leonore "Casey" Case, de assistente van The Green Hornets alter-ego Britt Reid. Maar er zijn nog andere opties: liefje, dame in nood, schurk. Ook is niet 100% zeker dat Stephen Chow nog steeds Kato zal spelen. Er bestaat dus een kleine kans dat Diaz... Met Gondry weet je het maar nooit.

Opnames moeten binnenkort van start gaan. Over precies een jaar, op 9 juli 2010, gaat de film in de VS in première.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spijker

Avatar

Hoofdrol? Is die Green Hornet dan niet het hoofdpersonage??

De Klauw

Avatar

Natuurlijk wel (tenminste, daar ga ik wel van uit), maar hoeveel films ken jij met maar één hoofdpersonage?

Spijker

Avatar

De Klauw "Natuurlijk wel (tenminste, daar ga ik wel van uit), maar hoeveel films ken jij met maar één hoofdpersonage?"


www.nl.wikipedia.org/wiki/Hoofdrol

Ok, er staat dat het meerdere kunnen zijn maar bij een film met de titel The Green Hornet ga ik ervan uit dat ook dat personage (alleen) de hoofdrol speelt...

Sha

Avatar

Spijker "maar bij een film met de titel The Green Hornet ga ik ervan uit dat ook dat personage (alleen) de hoofdrol speelt..."
Mug, olifant etc.

ghossler

Avatar

Hm... chow als kato.. i dont know about that.. the green hornet is bij mij bekend vanwege bruce leeSmiley face dus ook aleen om die reden zal ik deze make gaan kijken. Wie zal bruce lee als kato vertolken?

NieuwsFilm

meest populair