The Wolfman krijgt een nieuw uiterlijk

De weerwolf zag er goed uit op 4 poten, maar een beetje vreemd als hij op 2 poten ging staan.

Volgens The Daily Mail zijn de makers van The Wolfman zes weken lang bezig geweest met reshoots. De grootste reden hiervoor was een nieuw design voor de weerwolf. Een van de acteurs zei dat Wolfman er vreemd uitzag, als hij op twee poten ging staan. Het nieuwe model ziet er echter een stuk beter en sterker uit.

Daarnaast zou er tijdens de reshoots een confrontatie opgenomen zijn tussen twee harige mannen, namelijk de Wolfman en de Weerwolf. Door het gebrek aan plot details valt hier verder nog weinig over te zeggen.

Het verhaal gaat dat second-unit regisseur Vic Armstrong de leiding had tijdens de reshoots. Regisseur Joe Johnston had zich teruggetrokken in Los Angeles, om zich bezig te houden met de special effects en computer gegenereerde beelden.

Benicio Del Toro en Emily Blunt hebben de reshoots in Pinewood in enkele weekenden afgerond. De reden hiervoor is dat Blunt de rest van de week werkte aan Gulliver's Travels. Anthony Hopkins was niet in staat om af te reizen naar Engeland en werkte zijn scènes in Los Angeles af.

Het is nog onbekend of Rick Baker, de bedenker van het originele design, werd betrokken bij het nieuwe uiterlijk van de wolfman.



NieuwsFilm

meest populair