Stephen Chow niet meer Kato

Vacature open bij The Green Hornet.

Er lijkt een vacature open te zijn bij The Green Hornet. Spoiler TV heeft een castingoproep opgeduikeld voor de rol van Kato, de sidekick/chauffeur van The Green Hornet. Eerst was Stephen Chow aan deze rol verbonden. De Hongkongse superster zou in eerste instantie ook regisseren. Toen hij deze positie vaarwel zei, was het aannemelijk dat hij ook de rol zou teruggeven, maar niets werd officieel bevestigd.

Tot de ontdekking van dit bericht:

"[KATO] ALL ASIAN ETHNICITIES, Male, 20's - early 40's. Brit Reid's manservant/chauffeur by day and Green Hornet's martial arts-skilled sidekick by night sptv050769. Actor doesn't have to have Martial Arts experience."

Als dit echt is, bevestigt het eerdere vermoedens dat Chow niet meer bij de film betrokken is. Het wordt lastig om iemand te vinden die zijn plaats in kan nemen, want Chow heeft de perfecte mix van expert in vechtsporten en een gevoel voor humor die perfect kan aansluiten bij die van schrijver/hoofdrolspeler Seth Rogen.

Opmerkelijk genoeg hoeft volgens het bericht de nieuwe Kato geen ervaring te hebben met martial arts. De acteur zal in de voetsporen moeten treden van niemand minder dan Bruce Lee. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat de nieuwe Kato geen stunts en gevechtskunsten hoeft te vertonen. Een intensieve training voor de acteur in combinatie met stand-ins en CGI, wellicht?



NieuwsFilm

meest populair