Roger Rabbit na ruim 20 jaar weer terug?

Als het aan regisseur Robert Zemeckis ligt wel...

Aint it Cool had onlangs een interview met Robert Zemeckis over zijn nieuwste film, A Christmas Carol. Ook liet de regisseur iets los over een eventueel vervolg op Who Framed Roger Rabbit, de bijzonder originele tekenfilm/speelfilm uit 1988.

Bob Hoskins, die Fezziwig speelt in A Christmas Carol, was de hoofdrolspeler in Roger Rabbit. Hij speelde de knorrige Eddie Valliant. Zemeckis: "We hebben het erg vaak over een vervolg. Bob is dol op het Eddie Valliant personage en hij zou het graag doen. We denken er dan ook serieus over na."

Er wordt al wat jaren gespeculeerd over een Roger Rabbit vervolg en er was op een gegeven moment zelfs al een script. Dit zou een prequel gaan worden over de beginjaren van Roger, waarin hij zijn toekomstige vrouw, Jessica Krupnick, probeert te redden van de nazis. Toon Platoon moest een straight-to-video film gaan worden zonder enkele betrokkenheid van Zemeckis. Dit project kwam echter nooit van de grond.

Mocht de sequel er komen, dan zal het nog wel enkele jaartjes gaan duren. Zemeckis heeft het momenteel simpelweg te druk met andere dingen.

NieuwsFilm

meest populair