Opnames nieuwe Batman-film in 2010

Sequel op The Dark Knight dan toch zonder Nolan?

Tijdens een persconferentie over The Book of Eli (de nieuwe film van Albert en Allen Hughes) op de Comic-Con in San Diego heeft een journalist aan Gary Oldman de vraag gesteld wanneer we de nieuwe Batman-film mogen verwachten. Terwijl iedereen een standaardantwoord verwachtte - in de zin van "We wachten nog op Christopher Nolan" - liet Oldman (rol van politiecommissaris James Gordon in Gotham City) zich ontvallen dat de sequel op The Dark Knight er zeker komt, en dat de opnames volgend jaar zullen starten.

Oldman: "De opnames van de volgende Batman-film zijn voor volgend jaar, dus ik denk dat we hem binnen twee jaar in de zalen mogen verwachten. Maar dat heb je niet van mij gehoord."

Volgens /Film zag het er niet naar uit dat Oldman een grapje maakte of aan het speculeren was. Maar dan stelt zich opnieuw de vraag of Nolan de film wel zal regisseren. Immers: als Warner Bros. de nieuwe Batman-film in de zomer van 2011 wil uitbrengen, dan zou Nolan verplicht zijn om met de eerste opnames te starten nog voor de post-productie van Inception is afgerond...



NieuwsFilm

meest populair