The Green Hornet heeft een sidekick

Regisseur Michel Gondry heeft zijn Kato eindelijk gevonden.

Na een wereldwijde zoektocht heeft regisseur Michel Gondry dan eindelijk de geschikte kandidaat gevonden voor de rol van Kato in The Green Hornet. De sidekick van het titelpersonage (Seth Rogen) zal gespeeld worden door de Taiwanese duizendpoot Jay Chou. De man is naast acteur ook zanger, muzikant, producent en regisseur.

Gondry: "Jay is ongelofelijk uniek en charmant, en vecht als een wilde hond! Toen ik hem naast Seth filmde, wist ik dat het een fantastische film zal worden. Er is veel chemie tussen die twee."

The Green Hornet gaat over twee gemaskerde superhelden die samen de misdaad bestrijden: krantenuitgever Brit Reid (Rogen) en martial arts-expert Kato (Chou). Het scenario was oorspronkelijk geschreven voor een radioprogramma, maar werd in de jaren zestig geadapteerd voor een tv-serie (met Bruce Lee als Kato).

Chou is onder de indruk van het feit dat hij in de voetsporen van Bruce Lee mag treden, maar wil wel zijn eigen accenten leggen. "Maar het is natuurlijk een droomrol, en ik kijk er echt naar uit."



NieuwsFilm

meest populair