Algemeen

Nieuwe naam Wall Street 2

Cast Wall Street 2: Money Never Sleeps begint vorm te krijgen.

door FilmTotaal op 10.08.2009 om 13:53 in Algemeen
Variety schrijft vandaag dat Frank Langella (Frost/Nixon) is toegevoegd aan de cast van Wall Street 2: Money Never Sleeps. Net als het eerste deel wordt de film geregisseerd door Oliver Stone.

De namen die nu bekend zijn gemaakt betreffen Shia LaBeouf, Michael Douglas (in de rol van Gordon Gekko) en Josh Brolin (als de 'bad guy').

Brolin zal een gluiperige beleggingsfonds manager spelen, die verantwoordelijk is voor de dood van de vader van een jonge marktdeelnemer (Shia LaBeouf). Dit is de verloofde van de dochter van de onlangs vrijgelaten Gordon Gekko (Michael Douglas). Deze probeert zijn band met dochterlief te herstellen en besluit zijn toekomstige schoonzoon te helpen, door wraak te nemen op zijn vaders moordenaar.

De Nederlandse release is waarschijnlijk in 2010.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Remco

Avatar

Goeie cast maar de titel klinkt wel erg cheesy. Net zoiets als Basic Instinct 2: The Risk Addiction :|

Spijker

Avatar

Vraag me af of het die Shia LaBeouf lukt om op een iets minder kinderachtige manier te acteren.. Vind hem nogal overschat en voor zover ik hem ken alleen goed in Holes. Als hij niet anders kan dan een vervelende irritante tiener spelen zie ik het somber voor hem in...

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Die Shia LaBeouf heb ik ook zo mijn bedenkingen over, in Disturbia en Transformers vond ik hem wel gaaf. (als tiener)

Nu moet hij inderdaad "volwassen" acteren, Wallstreet is een klassieker, een tweede deel MAG je gewoonweg niet verzieken....

Spijker

Avatar

::DFC::Nohands[NL "]Die Shia LaBeouf heb ik ook zo mijn bedenkingen over, in Disturbia en Transformers vond ik hem wel gaaf. (als tiener) ..."


Ik heb de laatste Transformers nog niet eens gezien maar in die eerste... 'Nononono' Wat heb ik me daar aan geërgerd zeg! Is een heel leuk filmpje van op Youtube:

Shia LaBeouf in "No No No NOo" video

NieuwsFilm

meest populair