Cheadle over War Machine

Hoelang zullen we Rhodey in het harnas zien?

Het hoge woord is er inmiddels uit. Uitgelekt beeldmateriaal, vertoond op ComicCon, bevestigde vorige week dat James "Rhodey" Rhodes inderdaad in Iron Man 2 zal transformeren tot War Machine. Maar speelt de geharnaste superheld een belangrijke rol in de film, of blijft het slechts bij een postcreditsscène, zoals Nick Fury in het eerste deel? MTV News vroeg het aan Don Cheadle, die voor de sequel de rol van Terrence Howard overneemt.

Cheadle kon bevestigen dat War Machines aandeel aan de film signifcant zal zijn. Zonder in detail te treden, kon hij verder nog vertellen dat er tussen beste vrienden Tony Stark en James Rhodes door hun zeer verschillende carrières een spanningsveld zal ontstaan.

"We bleven onszelf afvragen: hoe zal dit zich uitspelen tussen Tony Stark als de onafhankelijke wapenleverancier die doet wat hij wil, en Rhodes, die echt in het leger zit? Hij moet een lange keten bevelen opvolgen. Welk conflict ontwikkelt zich daardoor?"

Het lijkt niet onwaarschijnlijk dat de komst van War Machine hun vriendschap verder op scherp zal zetten, zeker als Stark (zoals de gelekte footage ook liet zien) het aan de stok krijgt met de Amerikaanse overheid. De kansen op een gevechtsscène tussen Iron Man en War Machine zijn vergroot.



NieuwsFilm

meest populair