Vijf maanden uitstel voor The Green Hornet

Seth Rogen en regisseur Michel Gondry kunnen opgelucht ademhalen.

De release van Michel Gondry's superheldenfilm The Green Hornet wordt met vijf maanden uitgesteld. De nieuwe Amerikaanse releasedatum is 17 december 2010. Dat meldt Box Office Mojo.

Een officiële verklaring voor het uitstel is er niet. Maar er zijn redenen genoeg te verzinnen: de film moet nog in productie gaan, de post-productie zou iets langer kunnen duren dan verwacht, The Green Hornets sidekick Kato werd pas enkele weken geleden gecast, en op de oorspronkelijke releasedatum (7 juli 2010) zou de film de concurrentie gekregen hebben van Robert Rodriguez' Predator-reboot Predators.

Seth Rogen en regisseur Michel Gondry zijn dan ook opgelucht over het uitstel. Ze hebben nu meer tijd om de film af te werken en een degelijke promotiecampagne te voeren (o.a. op Comic-Con 2010).

The Green Hornet gaat over twee gemaskerde superhelden die samen de misdaad bestrijden: krantenuitgever Brit Reid (Seth Rogen) en martial arts-expert Kato (Jay Chou). Het scenario was oorspronkelijk geschreven voor een radioprogramma, maar werd in de jaren zestig geadapteerd voor een tv-serie (met Bruce Lee als Kato).



NieuwsFilm

meest populair