Algemeen

Bad Boys III in de pijpleiding

Maar keren detectives Marcus Burnett en Mike Lowrey terug?

door Bram de Groot op 31.08.2009 om 17:24 in Algemeen
Columbia Pictures heeft een derde Bad Boys in productie genomen. Peter Craig is volgens The Hollywood Reporter ingehuurd om het script van de film te schrijven.

Met een goed script hoopt de filmmaatschappij regisseur Michael Bay, producent Jerry Bruckheimer en de filmsterren Will Smith en Martin Lawrence te herenigen. Nog geen van de namen is op dit moment verbonden aan het project.

De eerste Bad Boys komt uit 1995 en scoorde aan de wereldwijde Box Office ruim $141 miljoen. De opvolger, Bad Boys II, uit 2003 harkte wereldwijd $273 miljoen binnen. Er was wel een groot verschil in productiebudget. BB1 kreeg een budget mee van "maar" 19 miljoen, waar BB2 $130 miljoen mocht kosten.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmgast

Avatar

Bad Boys is Bad Boys niet als Martin en Will er niet inzitten. Vraag me alleen af of ze nu niet een keer een origineel script kunnen verzinnen ipv weer een sequel.

tukkerstein

Avatar

Pijpleiding... Voelen jullie zelf dan niet aan dat dat in het Nederlands een beetje een belachelijke uitdrukking is?

Benja11

Avatar

Dan zal deze toch hopelijk na transformers 3 (als die komt) worden gemaakt, maar om nou e zeggen dat ik hier wat van verwacht nee...

Rudebox

Avatar

JAHHH...!!! :9

Ik ben een voorstander. Vond Bad Boys 1 echt goed. En deel II was een echte sequel. Het verhaal minder, maar meer actie. Laat deel III nu een middenweg vinden. Goed verhaal + goede actie..!! :+

ikke__

Avatar

Nu maar hopen dat ze nu eens zelf iets origineels bedenken.

Die scene met die hummer dwars door die krottewijk in zuid amerika die berg af was gejat van Police Story van Jackie Chan 15 jaar geleden ofzo. Vond t toch teleurstellend toen ik die scene in de bioscoop zag.

ThaMan

Avatar

Laat maar komen, vond beide delen pure entertainment.
btw het gaat om de inhoud van het bericht, niet om de titels van een bericht. Meld je zelf aan als medewerker indien je het beter zou kunnen zou ik zeggen. Muggeziften in 1ste kwadraat noem ik dat.

Rich Art

Avatar

tukkerstein "Pijpleiding... Voelen jullie zelf dan niet aan dat dat in het Nederlands een beetje een belachelijke uitdrukking is?"

Naar mijn weten is het gewoon een Nederlandse uitdrukking. Niks mis mee dus.

Over Bad Boys: Een derde deel kan leuk zijn, mits het verhaal ook interessant is, want daar ontbrak het nogal aan in het tweede deel. Wat was dat een aanfluiting.

dragonspirit

Avatar

Mwoah, pijpleiding kun je gebruiken, en het is wel correct Nederlands, maar het is wel erg letterlijk vertaald.

Logischer zou zijn Bad Boys III zit er aan te komen, maar goed...that's all symantics. Who the heck cares. :P

roberto

Avatar

Beste filmnieuws dat ik in jaren heb gehoord!!! Bad boys 2 hoort tot 1 van mijn favoriete films!! Was al lang op een derde deel aan het hopen!!

NieuwsFilm