Disney kondigt nieuwe Muppet film aan

En de titel: The Cheapest Muppet Movie Ever Made

Op Disney’s D23 fan conventie, heeft Disney Studios voorzitter Dick Cook aangekondigd dat er wordt gewerkt aan een nieuwe Muppet film. De film zal The Cheapest Muppet Movie Ever Made gaan heten. Het scenario werd geschreven door Forgetting Sarah Marshall schrijver/hoofdrolspeler Jason Segel.

De film zou eerst The Greatest Muppet Movie Ever Made gaan heten. De nieuwe titel refereert naar een oud en onuitgevoerd film idee van Jim Henson, waarbij Gonzo het budget voor de film opmaakt aan de begincredits, waardoor de rest van de film op één en dezelfde locatie gefilmd moet worden. Dit wordt telkens (op klunzige wijze) omgebouwd, zodat het lijkt alsof de film zich afspeelt op verschillende locaties in de wereld.

De nieuwe film zal hoogstwaarschijnlijk een ander verhaal hebben, aangezien Segel zegt dat het verhaal de Muppets volgt, terwijl deze samenwerken om het Muppet Theater te redden van een kwaadaardige oliemagnaat. Het theater staat namelijk precies op een stuk grond, waaronder een enorme plas olie ligt. Er bestaat nog een hele kleine kans dat het scenario alsnog wordt herschreven naar het idee van Henson, maar de kans wordt zeer klein geacht.



NieuwsFilm

meest populair