Algemeen

Indy 5 heeft een verhaal

Harrison Ford geeft een toelichting.

door FilmTotaal op 15.09.2009 om 16:11 in Algemeen
Harrison Ford heeft in een interview met People.com een tipje van de sluier opgelicht m.b.t. de huidige status van Indiana Jones 5.

"the story for the new Indiana Jones is in the process of taking form. Steven Spielberg, George Lucas and myself are agreed on what the fifth adventure will concern, and George is actively at work. If the script is good, I'll be very happy to put the costume on again."

Ondanks dat er wereldwijd niet al te enthousiast werd gereageerd op de vierde film, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, liegt de opbrengst er niet om. Tot nu toe heeft de film bijna $800 miljoen dollar opgebracht. Genoeg redenen voor deel 5 dus (en 6/7/8...?).

Het gehele interview met Harrison Ford kan je hier lezen.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

stefanvh

Avatar

"George is actively at work."

:(

SaulKarath

Avatar

stefanvh ""George is actively at work."

:("


God help us.

Keyser Söze

Avatar

"Indiana Jones and the legend of the missing Wookie"

Planethugo

Avatar

stefanvh ""George is actively at work."

:("
may the force be with him :}

UniMatriX

Avatar

Geoge Lucas kan dus echt niet schrijven. Zijn Ideeën zijn subliem, maar laat aan iemand anders het script over. Zijn films komen altijd zo kinderachter over. Bepaalde scenes zijn typisch George Lucas, kleuterachtig vrolijk (r2d2 en c3po lieten dit soms uitstekend zien)

Remco

Avatar

UniMatriX "Geoge Lucas kan dus echt niet schrijven. Zijn Ideeën zijn subliem, maar laat aan iemand anders het script over. Zijn films komen altijd zo kinderachter over. Bepaalde scenes zijn typisch George Lucas, kleuterachtig vrolijk (r2d2 en c3po lieten dit soms uitstekend zien)"


Inderdaad ze moeten Lawrence Kasdan een script laten schrijven die heeft tot nu toe voor Lucas de beste dingen afgeleverd denk aan Raiders of the Lost Ark en aan The Empire strikes Back. En George Lucas heeft echt wel een rijke fantasie vergeet niet dat tie wel het hele Star Wars universum heeft bedacht. Hij moet alleen leren het op de juiste manier te vertalen naar film :E.

kevster

Avatar

Yay goed nieuws, hier kijk ik erg naar uit! Dit zal dan ook waarschijnlijk de laatste Indy film worden, aangezien Ford ook niet meer de jongste is, en ik vind dat Indy wel een waardige afsluiter verdient!

SunChaser

Avatar

Ben nog steeds benieuwd waarom het afgekeurde Indy4 script van Frank Darabont ging. Was vast beter dan dat Ufo gelul

11qqaazz

Avatar

Ik moet elke keer denken aan soutpark.....indiana jones was raped...

jochemb

Avatar

Gellukig heeft indy 5 een verhaal want de vorige film had dat zeker niet

Qaizer

Avatar

Indiana Jones and The Raiders of The Lost Plot

Oboema

Avatar

11qqaazz "Ik moet elke keer denken aan soutpark.....indiana jones was raped..."


Inderdaad ik ook :E
En het einde is nog lang niet in zicht.

kevster

Avatar

Kom op! niet zo negatief allemaal. Misschien was Indy 4 niet helemaal perfect, overigens heb ik er wel van genoten ;), maar hopelijk ze geleerd van de vorige film en zal de komende indy een veel beter sript krijgen dan de vorige. Het is in ieder geval goed nieuws dat er nog eentje komt!

NieuwsFilm

meest populair