Algemeen

Iedereen wil naar Michael Jackson

"Dit hebben we bij een voorverkoop een maand van tevoren nog nooit meegemaak".

door FilmTotaal op 28.09.2009 om 16:23 in Algemeen
De kaartverkoop van This Is It, de film met de opnames van de laatste concertrepetities van Michael Jackson, verloopt razend snel. Pathé heeft sinds de verkoop zaterdagochtend startte, al meer dan elfduizend kaarten verkocht.

"Dit hebben we bij een voorverkoop een maand van tevoren nog nooit meegemaakt'', stelt een zegsvrouw. "Zelfs niet bij kaskrakers als Harry Potter of The Lord of the Rings.''

This Is It draait vanaf 28 oktober twee weken lang in de Nederlandse bioscopen. De docu biedt fans en muziekliefhebbers een blik achter de schermen van zijn geplande concertreeks in de O2 Arena in Londen.

(Persoonlijke noot: waarom draait de film eigenlijk maar 2 weken?)

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

denxsation

Avatar

(Persoonlijke noot: waarom draait de film eigenlijk maar 2 weken?)

Waarschijnlijk om zoveel mogelijk mensen naar de bioscoop te trekken. Sony wist bij het maken van deze docu, allang dat mensen (en fans) hier interesse zouden hebben. Uiteindelijk draait het allemaal om het geld (what else?).

Ik vind het slim bedacht! Smiley face

WoUtoMatiC

Avatar

Dat heet "schaarste creëren" Smiley face Net zo iets als "er zijn nog slechts enkele woningen te koop".

Tako

Avatar

WoUtoMatiC "dat heet "schaarste creëren" Smiley face Net zo iets als "er zijn nog slechts enkele woningen te koop"."

oh...dan komt er dus waarschijnlijk binnenkort een bericht dat de film "wegens de enorme belangstelling" met 2 weken is verlengd! }:

UniMatriX

Avatar

Triest om te zien hoe Sony deze grote artiest tot de laatste cent uitmelkt. Michael Jackson gaat dood, Sony zegt dankjewel. Schande!
Een uitstekend voorbeeld weer hoe de laatste 10 jaar er voor Michael Jackson uitzagen, de slachtofferrol.....

Thiver

Avatar

WoUtoMatiC "dat heet "schaarste creëren" Smiley face Net zo iets als "er zijn nog slechts enkele woningen te koop"."

Doet mij vooral denken aan het verhaal dat in de 18e eeuw in Frankrijk (ondanks honger onder het volk) graan werd verbrand om de prijs omhoog te drijven...

benjamin

Avatar

Ik wil niet naar Michael Jackson. Bovendien is dit echt uitmelkerij: was een gratis dvd niet eervol genoeg?

LangeLoeder

Avatar

Thiver "Doet mij vooral denken aan het verhaal dat in de 18e eeuw in Frankrijk (ondanks honger onder het volk) graan werd verbrand om de prijs omhoog te drijven..."


Waarom verbranden ze die docu dan niet gewoon. Zijn we van het gezeur af. Ik wil ook niet naar die docu in de bios. Jarenlang wordt die man door iedereen uitgekotst en nu is hij plots weer geweldig! Over de doden niets dan goeds zullen we maar zeggen. Draai die docu lekker op tv en geef hem op dvd uit voor de fans.

Geranimous

Avatar

UniMatriX "Triest om te zien hoe Sony deze grote artiest tot de laatste cent uitmelkt. Michael Jackson gaat dood, Sony zegt dankjewel. Schande!
Een uitstekend voorbeeld weer hoe de laatste 10 jaar er voor Michael Jackson uitzagen, de slachtofferrol....."


Wat een onzin zeg! Heb je er weleens ove nagedacht dat er miljoenen mensen zijn die dit gewoon willen zien? Veel mensen die een kaartje hadden (waaronder ikzelf) krijgen nu toch nog de kans om te zien wat ze precies van plan waren met de show. En dan ook nog eens in de bios waar het qua beeld beter tot z'n recht zal komen.

En SONY de zwarte piet toespelen gaat al helemaal nergens over. Ik neem aan dat jij niet zo'n persoon bent die denkt dat studiobazen om artistieke redenen films maken. De enige reden dat ze films maken is om geld te verdienen. Niks meer en niks minder. En aangezien hier veel geld mee verdiend gaat worden hebben ze groot gelijk.

ExCaL^

Avatar

denxsation "(Persoonlijke noot: waarom draait de film eigenlijk maar 2 weken?)

Waarschijnlijk om zoveel mogelijk mensen naar de bioscoop te trekken. Sony wist bij het maken van deze docu, allang dat mensen (en fans) hier interesse zouden hebben. Uiteindelijk draait het allemaal om het geld (what else?).

Ik vind het slim bedacht! Smiley face"

En de rest koopt dan de dvd.... ;)

UniMatriX

Avatar

Geranimous "Wat een onzin zeg! Heb je er weleens ove nagedacht dat er miljoenen mensen zijn die dit gewoon willen zien? Veel mensen die een kaartje hadden (waaronder ikzelf) krijgen nu toch nog de kans om te zien wat ze precies van plan waren met de show. En dan ook nog eens in de bios waar het qua beeld beter tot z'n recht zal komen.

En SONY de zwarte piet toespelen gaat al helemaal nergens over. Ik neem aan dat jij niet zo'n persoon bent die denkt dat studiobazen om artistieke redenen films maken. De enige reden dat ze films maken is om geld te verdienen. Niks meer en niks minder. En aangezien hier veel geld mee verdiend gaat worden hebben ze groot gelijk."


geld verdienen ok, geld verdienen over lijken keur ik af.
Weer een goed beeld van een wereld die steeds zieker wordt.
Tuurlijk willen veel mensen de laatste uren van Jackson zien, maar ondertussen wrijft een zakenmannetje bij Sony zijn handjes nog eens lekker tegen elkaar.

master3d

Avatar

Hey hoi wij zijn Sony en we brengen deze gratis film uit zodat elke bioscoop dikke zalen kan vullen zonder geld te krijgen?...

Sowieso ga ik niet ofzo, maar is het niet te begrijpen dat hier mensen wel naar toe willen en dat zo'n film ook in elkaar gezet moet worden?

Paul82

Avatar

Tja, aan de ene kant uitmelkerij.
Maar die concertorganisator heeft natuurlijk ook een dikke tegenslag te verwerken. Neem aan dat zij hier ook een flink deel van de winst van opstrijken...

benjamin

Avatar

De mensen hebben het geld van de kaarten van die concerten nog niet terug en ze mogen al afdokken voor de repetities.

Moarhh88

Avatar

Maakt me niks uit dat ze geld wille verdienen want ik wil het graag zien. Ik ga er ook heen! Nu nog nieuwe cd's met unreleased materiaal, ookal krijge hun geld, ik krijg nieuwe liedjes Smiley face

Timtim

Avatar

Wat een leeghoofden allemaal om te zeggen, ze willen alleen maar geld verdienen. Aan elke cent die jij uitgeeft verdient er wel iemand wat, of het nu bij de AH is of een biosticket voor Michael, het straatnieuws of op de Albert Kuip. Laat mensen toch lekker gaan als ze willen en als je niet wilt gaan, blijf dan lekker thuis tv kijken...toen jij die tv kocht, heeft er ook iemand wat aan verdiend.
Als mensen dood gaan moeten we ze plots maar vergeten, dan wordt er niet meer aan verdiend. Wees dan niet zo hypocriet om mee te zingen op een nummer van André Hazes, Elvis Presley, Kurt Cobain, John Lennon, 2pac, Boyzone etc etc in willekeurige volgorde. Koop dan ook geen Philips tv, want die Philips is ook allang dood. Zo kunnen we nog wel even doorgaan...

NieuwsFilm

meest populair