Volledige cast Resident Evil 4 bekend

Kan 3D de franchise nieuw leven inblazen?

Filmstudio Screen Gems heeft vandaag bekendgemaakt dat de productie van Resident Evil: Afterlife officieel is gestart. De vierde film in de franchise zal volledig opgenomen en gereleased worden in 3D.

Ook de cast is nu volledig bekend. Milla Jovovich herneemt haar rol als zombiebestrijdende heldin Alice. Ook het personage Claire Redfield uit Resident Evil: Extinction (rol van Ali Larter) is opnieuw van de partij. Ze krijgt het gezelschap van haar broer Chris, gespeeld door Wentworth Miller, vooral bekend van zijn rol als Michael Scofield in de serie Prison Break.

Verder keert Spencer Locke terug als K-Mart, en kruipt Shawn Roberts (Diary of the Dead) in de huid van Alice's aartsvijand Wesker. Andere rollen zijn weggelegd voor Boris Kodjoe (Surrogates) en Kim Coates.

Resident Evil: Afterlife wordt geregisseerd door Paul W.S. Anderson, de echtgenoot van Milla Jovovich. Anderson regisseerde de eerste film in de reeks, en schreef en produceerde de twee vervolgfilms. Resident Evil: Afterlife draait vanaf 27 augustus 2010 in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair