Algemeen

Eerste teamfoto van The A-Team!

De nieuwe Hannibal, Face, Murdock en B.A.

door Bram de Groot op 01.10.2009 om 09:40 in Algemeen
20th Century Fox is zo'n twee weken geleden gestart met de opnames van The A-Team, de verfilming van de gelijknamige tv-serie. Nadat je eerder al foto's zag van het A-Team busje, zie je hieronder de eerste foto van de A-Team leden. We zien Liam Neeson als John "Hannibal" Smith, Bradley Cooper als Lt. Templeton "Faceman" Peck, Sharlto Copley als Capt. "Howling Mad" Murdock en Quinton "Rampage" Jackson als Sgt. "B.A." Baracus.

De film van regisseur Joe Carnahan heeft ook sterren als Jessica Biel en Patrick Wilson aan boord. In Nederland draait de film vanaf 29 juli 2010.

De foto (muisklik voor een vergroting):25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Ik ben zo benieuwd wat dit gaat worden straks. Jammer genoeg duurt het nog even voordat de eerste trailer uit gaat komen...

DrPeper

Avatar

Hetgeen wat echt wennen is, is een B.A. die wel kan acteren. (iig dat moet nog blijken met "rampage jackson")

Marielle88

Avatar

De enige die lijkt op de orginele cast is Bradley Cooper als Face.
En ik zie ook geen goud om de nek van BA hangen. :?
Ik sta nog niet zo te springen om deze film te zien..

Spijker

Avatar

Ik weet het niet meer maar werd dit nu een film met een komische inslag zoals de tv-serie of juist een "serieuze" film? Weet iemand dit?

Axeqlusive

Avatar

Het maakt me waanzinnig nieuwsgierig... alleen waarom dat haar van Liam Neeson zo? Omdat George Peppard dat ook zo had. Nep grijs is toch beetje vreemd.

Maar ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat zien. Een verhaallijn als toen pikt men tegenwoordig niet snel meer. Maar als je opeens een superintelligente film ervan maakt, is het dan nog de A-Team. Vraagstukken waarmee ik de makers van de film veel succes wens. Je hebt nogal wat verwachtingen om tegenop te boxen! Het is nooit goed denk ik.

Seba1991

Avatar

Mr T is back =)

WoUtoMatiC

Avatar

Liam Neeson vind ik maar een matige hannibal. Ik had liever Mel Gibson of Clooney gezien.

ghossler

Avatar

Liam neeson is een kei van een acteur maar hem als hannibal? mja.. dat weet ik niet.. maar zoals hierboven wordt gezegd liever clooney en nog iemand.. mja.. zelfs die 2 vind ik niets... de orginele hannibal was echt freaking cool :D maja.. zo zijn de rest van de orginele a-team

Nieuwe BA vind ik ook matig aleen murdock en face geef ik nog een kans. Hoop wel dat face de charmes heeft als de orginele face en dat deze murdock ook zo goed die krankzinnige trekjes neerzet als de orginele

Axeqlusive

Avatar

Tsja... om dit nou al matig te noemen op basis van één foto en het idee of gevoel erbij. Ik wacht de eerste trailer wel eerst eventjes af, al zegt dat ook nog steeds niets hoor, maar meer dan een wazige verre afstand shotje.

meanrat

Avatar

@Spijker:
Ik kan helaas geen bron opgeven, maar ik weet zeker dat ik een keer ergens las dat de film een serieuze toon zal hebben. Mensen zullen dit keer wél door een kogel geraakt worden en vanwege deze verwondingen ook mogelijk sterven. Het wordt dus 'gewoon' een aktiefilm. Maar ook in zo'n film kun je komedie plaatsen. Lijkt me wel dat ze de komedie van het origineel deels ook in de nieuwe film zullen gaan gebruiken. Maar dat laatste is slechts een vermoeden.

Ageell

Avatar

Ze kunnen toch de kant opgaan van leathal weapon, serieuze actie met leuke humor, (voor mij de beste buddymovie btw)

het is wel een goed BA qua uiterlijk, ken m niet voor de rest, ik had Michael Clarke Duncan als BA graag gezien. en natuurlijk jim carey als murdock.

wel benieuwd hiernaar

Chinaski

Avatar

Lijkt me echt helemaal niks dit, de zelfde personages laten spelen door andere acteurs... het is gewoon zo onlogisch. Behalve voor de mensen die nooit de serie hebben gezien dan.

MikeyMo

Avatar

Chinaski "Lijkt me echt helemaal niks dit, de zelfde personages laten spelen door andere acteurs... het is gewoon zo onlogisch. Behalve voor de mensen die nooit de serie hebben gezien dan."

ach, dat maakte voor starsky & hutch ook niet uit

Spijker

Avatar

meanrat "@Spijker:
Ik kan helaas geen bron opgeven, maar ik weet zeker dat ik een keer ergens las dat de film een serieuze toon zal hebben. Mensen zullen dit keer wél door een kogel geraakt worden en vanwege deze verwondingen ook mogelijk sterven. Het wordt dus 'gewoon' een aktiefilm. Maar ook in zo'n film kun je komedie plaatsen. Lijkt me wel dat ze de komedie van het origineel deels ook in de nieuwe film zullen gaan gebruiken. Maar dat laatste is slechts een vermoeden."


Thx! Dat vermoeden had ik nl ook. En inderdaad ik meende al dat ik het ook ergens had gelezen ofzo;)

Mark

Avatar

B.A. ziet het niet meer zitten Smiley face

Tako

Avatar

Mark "B.A. ziet het niet meer zitten Smiley face"

:E "Jongens... dit wordt echt niets met deze film..."

timdekw

Avatar

Ik weet het niet, volgens mij was het beter geweest als ze van The A-Team hadden af gebleven. Ik ga de film zeker kijken, maar ik vrees het ergste....

Steve Harwin

Avatar

Als ik deze foto zie, bedenk ik me hoe geestig de oude serie was met de vier karikaturen: de slimme, de sterke, de handige en de mafkees. Niet voor niets is dat overbodige Mexicaanse mannetje na 1 seizoen geditched: hij was te weinig aanvullend als karikatuur.
Als ik dan deze foto zie, vind ik dat onderscheid niet echt afgetekend terugkomen. Ik vrees dan ook dat het een beetje mat gaat worden allemaal.
Wat zit een BA daar zielig gevoelig te doen? Hij moet naast Murdock staan, zich aan hem ergeren en 'shut up, you fool' roepen!!

MikeyMo

Avatar

Steve Harwin "Als ik deze foto zie, bedenk ik me hoe geestig de oude serie was met de vier karikaturen: de slimme, de sterke, de handige en de mafkees.
Niet voor niets is dat overbodige Mexicaanse mannetje na 1 seizoen geditched: hij was te weinig aanvullend als karikatuur.
Als ik dan deze foto zie, vind ik dat onderscheid niet echt afgetekend terugkomen. Ik vrees dan ook dat het een beetje mat gaat worden allemaal."

dat mexicaanse mannetje was er aan tioegeviegd in het laatste seizoen

Steve Harwin

Avatar

Ai, je hebt gelijk.
Was niet echt een goed idee van ze.
Lekker weghouden voor de film iig

Mcjansen

Avatar

Haha als dit er al op een afstandje slecht uit ziet, heb ik zeer weinig vertrouwen in de productie, lachwekkend bijna

Silenzio

Avatar

Heb vorige zondag Sharlto Copley aan het werk gezien in District 9 en ik denk dat hij een geschikte acteur is voor de rol van Murdock.

Judge

Avatar

Chinaski "Lijkt me echt helemaal niks dit, de zelfde personages laten spelen door andere acteurs... het is gewoon zo onlogisch. Behalve voor de mensen die nooit de serie hebben gezien dan."


Wie op deze aardbol heeft er nog nooit een aflevering van The A Team gezien??? Dat bestaat gewoon niet. Hele generaties zijn opgegroeid met The A team. Fool!!

conspiracyofone

Avatar

Het mexicaanse mannetje is geloof ik tot het einde bij The A-team gebleven. Daarna hebben ze de stekker eruit getrokken.
Acteurs van The A-team wouden wel doorgaan, maar de makers niet.
Ik denk een van de grootste fouten die ze toen hebben kunnen maken.

miezl

Avatar

Ben heel benieuwd,was fan van de serie vroeger en toen er een film van zou komen dacht ik maar 1 ding : JIM CARREY IS HOWLING MAD MURDOCK en is de enige buiten dwicht schultz die m kan spelen!!!! ook al vond ik sharlto top acteren in district 9. en ja vind ook dat t nepgrijze haar van liam niet staat denk zelf dat g.clooney beter hannibal had kunnen spelen en B.A. zonder goud? straks halen ze zn mohawk er ook nog af!? nee de enige in t rijtje wat klopt is bradley cooper als faceman.

NieuwsFilm

meest populair