Video

Vijf rampzalige minuten uit 2012

De wereld gaat eraan!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 02.10.2009 om 10:20 in Video
Hieronder zie je een clip van ruim vijf minuten uit 2012, de nieuwe rampenfilm van Roland Emmerich. Daaronder zie je een nieuwe featurette die ingaat op de film en de mogelijk daadwerkelijke gebeurtenissen in het jaar 2012.

Grootste vraag na het zien van deze vijf minuten: Waarom geen 3D? Bekijk 2012 vanaf 12 november in de bioscoop.

De nieuwe featurette:20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ghossler

Avatar

Spijker "Tsja echt Roland Emmerich: ziet er erg spectaculair maar tegelijkertijd ook erg onrealistich uit en het is erg onwaarschijnlijk allemaal;) En waarom blijft dat vliegtuig zo laag vliegen??"


piloot is a beginner :P

rjnacken

Avatar

Hahaha, dit is weer lekker belachelijk. Het lijkt op Super Mario Bros! Die auto die over platformpjes springt en al die vallende stukken weg.

De technologie haalt Emmerich in lijkt het; met Independance Day had ik in de bios nog wel een goede ervaring, omdat ik toen nog in die SFX geloofde.. Als ik dat nu terugkijk ziet het er ook niet meer uit. Nu krijg ik dat gevoel al bij de trailer.. Heeft die man geen behoefte om een element van tijdloosheid mee te geven aan zijn films??

Remco

Avatar

Waarom laten ze al gelijk de halve film zien dat is ook weer een beetje teveel van het goede. Inderdaad een echte popcorn film gewoon je verstand op nul gooien.
Toch vind ik dat nu moeilijker dan toen bijv Independence day uit kwam. Als je die film nu ziet zijn de karakters wel erg flinterdun verwacht nu niet anders....

timbo75

Avatar

Prachtig toch? Bij een film als deze moet je gewoon je verstand op nul zetten en genieten van alles wat er gebeurt. Kijkers die op zoek zijn naar realisme...niet doen! Je weet dat in films alles kan.

Moarhh88

Avatar

Is op de tv rond de 0:40, die man, is dat bedoelt dat dat Arnold Schwarzenegger is? haha

Ice

Avatar

Mensen, dit is toch GEWELDIG!!!!!
Fouter dan dit kan bijna niet! Wie kan er nou niet door een gebouw heenrijden terwijl het instort? Iedereen toch?! :E
Hier ga ik zeker heen, en waarschijnlijk kom ik niet meer bij van het lachen. Net zoals ik van dit filmpje al in een deuk lach.
Heerlijk!

Nixxtreme

Avatar

Volgens mij wordt het een ouderwetse Hollywoof film. Gewoon zitten, verstand op nul en al het rampengeweld op je af laten komen.

Wessel

Avatar

Uw aandacht voor het volgende:

De Nederlandse releasedatum van 2012 is verplaatst naar 11 november 2009. Tegelijk met België dus.

Waarschijnlijk in veel grote bioscopen al te zien op 10 november om 23:59 uur 's nachts.

WoUtoMatiC

Avatar

Dit wordt vast net zo'n knaller als The Day After Tomorrow. :O

inb4 biertje, chips, spelfouten

Benja11

Avatar

Pff nou word ik wel een beetje moe van het einde van de wereld en het doemdenken in films, blijkbaar is het goed om alvast te zien in een film wat er over pak weg drie jaar in reel life gebeurd... pff

WiXX

Avatar

Lord Voldemort "Spectaculair. Maar als de eindtijd aanbreekt breekt natuurlijk niet meteen de hele wereld inéén en zullen niet alle mensen "united" worden omdat de christenen dan al weg gevoerd zijn in de Opname.
Niet dat jullie dat geloven, maar ach."


Grapjas

wallace

Avatar

Na een tijdje wordt ik gek van zo film.
Het ziet er vet uit, maar naar een tijdje wordt het gaar.
Ik ga er misschien naar toe, maar ik weet het niet zeker.

GalO

Avatar

Waarom geen 3d? ik vind niet dat elke film gelijk 3d moet worden op het moment het is lang nog niet wat het kan worde om gelijk elke film 3d te maken... het is nu nog een gimmick...

imax daartegen lijkt me wel leuk voor deze actie scenes :)

heywoodfloyd

Avatar

FilmTotaal en zijn innuendo.

Tako

Avatar

Lijkt wel een komedie met al die grappen.

timdekw

Avatar

Red Hot Chili Pepers - Californiacation... Donut, omvallende gebouwen, California... Wat een vergelijking hè...

Ik ben eerlijk gezegd altijd wel fan van Roland Emmerich zijn films, vooral het feit dat hij steeds weer bijna het gehele menselijke ras van de wereld vaagt verveeld nooit. Geen geweldige films, maar absoluut vermakelijke spektakelfilms, bring it on!!!

Spijker

Avatar

Tsja echt Roland Emmerich: ziet er erg spectaculair maar tegelijkertijd ook erg onrealistich uit en het is erg onwaarschijnlijk allemaal;) En waarom blijft dat vliegtuig zo laag vliegen??

Lord Voldemort

Avatar

Spectaculair. Maar als de eindtijd aanbreekt breekt natuurlijk niet meteen de hele wereld inéén en zullen niet alle mensen "united" worden omdat de christenen dan al weg gevoerd zijn in de Opname.
Niet dat jullie dat geloven, maar ach.

Seba1991

Avatar

In België komen dat op 11 november