Hoofdrolspeler Predators bekend

...en het is niet bepaald iemand die je zou verwachten

Jan-Peter Rook 9 oktober 2009 00:25 in Algemeen
Producer Robert Rodriguez en regisseur Nimrod Antal hebben Adrien Brody (The Pianist) gecast voor één van de hoofdrollen in Predators. Volgens Variety heeft Brody alles op alles gezet om de rol in de wacht te slepen.

Daarnaast is Topher Grace (Venom in Spider-Man 3) momenteel ook in onderhandeling voor een rol in de remake. Verder is er nog een handjevol minder bekende namen bekend gemaakt: Alice Braga, Oleg Taktarov, Mahershalalhashbaz Ali en Louiz Ozawa. We wisten al dat Danny Trejo en Walter Goggins betrokken waren bij het project.

The Hollywood Reporter legt de rollen per castlid hieronder bloot:

Brody is a man who ends up inheriting the mantle of leader and is known as a hunter of men. Grace would play an accountant-type whose unassuming facade masks a dangerous serial killer. Braga is the tough female killer. Ali is a man not afraid to die, Goggins is the loose canon of the group and Taktarov is a former Russian special ops agent. Trejo, already cast, is Cuchillo, a hardened warrior with twin uzis strapped to his back.

De opnames voor Predators beginnen binnenkort in Hawaii en Austin, met een geplande release op 9 juli 2010.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eddie32

Avatar

Dit is idd niet iemand die je zou verwachten voor zo,n film.lijkt mij het typ niet voor.maar dat is mijn mening:hou toch altijd arnold in gedachten wat een verschil zeg we wachten af:?

Bintzak

Avatar

Hopenlijk zal deze film de eerste twee films eer aan doen laat het geen AVP worden. en van Robert Rodriguez verwacht ik wel dat het goed zal komen.

timdekw

Avatar

Volgens mij wordt dit weer een hele foute (straight-to-dvd) film. Door alles wat ik tot nu toe gehoord heb krijg ik steeds meer mijn twijfels, vooral kijkend naar de cast, welke naar mijn mening niet bepaald geweldig is gecast. Dan bedoel ik voor de rol, Topher Grace is hilarisch in That 70's Show en deed het best goed als Venom en ook Adrian Brody kan erg goed acteren, maar of ze nou perse thuis horen in een Predator film als serie- en huurmoordenaar, ik weet het niet...
Het wordt even afwachten, sowieso zal de film nooit het origineel evenaren, omdat die nog het verrassingseffect had.

Spijker

Avatar

timdekw "Volgens mij ... verrassingseffect had."


Soms schrijf je best aardige reacties waarin in me kan vinden (soms;)), maar dit keer ben ik het toch echt met je oneens.

Hoe kun je oordelen over een film waar je zelfs nog geen setfoto van hebt gezien? Ik zie eigenlijk alleen maar pluspunten: eens niet een "clichématige" casting dit keer, dit komt m.i. een film alleen maar ten goede, Rodriquez als uitvoerend producent etc. Alleen de filmkeuze vind ik eigenlijk totaal opnnodig, had gehoopt dat het met de laatste AvsP wel was ofgelopen...

gewoonwegdiego

Avatar

Danny trejo zal een gerucht zijn zeker? :(

timdekw

Avatar

[quote=Spijker]Soms schrijf je best aardige reacties waarin in me kan vinden (soms;)), maar dit keer ben ik het toch echt met je oneens.[quote]

Ik ben blij dat in ieder geval iemand het "soms" nog wel eens met me eens is Smiley face.
Maar hier komt mijn feedback: Aan de volgende delen uit mijn eerdere reactie valt te lezen dat ik nog geen mening geef over de film, maar alleen het gevoel dat ik er tot nu toe bij heb.
"Volgens mij wordt dit; krijg ik steeds meer mijn twijfels; ik weet het niet; Het wordt even afwachten."
Uiteraard volgen er nog beoordelingen op de eerste foto's, posters, trailers en de uiteindelijke film. Ik hoop dat mijn gevoel er flink naast zit, maar kan er tot nog toe niets aan veranderen. Ik ben nou eenmaal een gevoelige jongen.

Spijker

Avatar

timdekw "[quote=Spijker]Soms schrijf je best aardige reacties waarin in me kan vinden (soms;)), maar dit keer ben ik het toch echt met je oneens.[quote]

Ik ben blij dat in ieder geval iemand het "soms" nog wel eens met me eens is Smiley face.
Maar hier komt mijn feedback: Aan de volgende delen uit mijn eerdere reactie valt te lezen dat ik nog geen mening geef over de film, maar alleen het gevoel dat ik er tot nu toe bij heb.
"Volgens mij wordt dit; krijg ik steeds meer mijn twijfels; ik weet het niet; Het wordt even afwachten."
Uiteraard volgen er nog beoordelingen op de eerste foto's, posters, trailers en de uiteindelijke film. Ik hoop dat mijn gevoel er flink naast zit, maar kan er tot nog toe niets aan veranderen. Ik ben nou eenmaal een gevoelige jongen."


Haha ja ik snap je hoor:P Tuurlijk heb ik ook vaak mn twijfels, ik had het toen bekend werd dat er een nieuwe predator film kwam, alleen mijn twijfels nemen juist af naarmate er meer bekend wordtSmiley face Maar gelukkig maar heeft ieder z'n eigen mening...

Sha

Avatar

Inderdaad minder bekende namen verder, een naam als Mahershalalhashbaz Ali zou ik me wel herinneren denk ik Smiley face

ghossler

Avatar

Wie gaat de aziaat spelen in deze film ?:P had ergens gelezen dat 1 van die mensen in die groep een yakuza baas was ofzo iets... wie gaat hem vertolken? Ik hoop die kerel die storm schadow speelde in G.I.Joe hijs is leip!!

Oboema

Avatar

Mahershalalhashbaz Ali?
Tuurlijk en ik heet Michael Bolton :E

NieuwsFilm

meest populair