Zoveelste National Lampoon's Vacation sequel in de maak

Zou Chevy Chase er nog zin in hebben?

New Line en Warner Bros hebben regisseur David Dobkin (Wedding Crashers) ingehuurd, om een nieuwe film in de Vacation reeks te produceren en eventueel te regisseren.

New Line heeft al een verhaallijn ontwikkeld en er wordt momenteel overlegd met scenaristen om het script te gaan schrijven. Het verhaal volgt Rusty Griswold, de zoon van Clark Griswold (destijds gespeeld door Chevy Chase), die inmiddels vader is en zijn gezinnetje mee op vakantie neemt. Heatvision bericht dat New Line een film wil gaan maken, die meer lijkt op Planes Trains and Automobiles en Little Miss Sunshine, dan op films als RV en Are We There Yet?

Het plan is om een rolletje te schrijven voor zowel Chevy Chase als Beverly D'Angelo, dit keer als opa en oma. Dit staat echter nog niet vast. Het is niet waarschijnlijk dat de originele Griswold kinderen terug zullen keren voor dit deel, aangezien deze in elk vervolg door andere acteurtjes gespeeld werden.

Na Vacation, Christmas Vacation, Christmas Vacation 2, European Vacation en Vegas Vacation gaat dit dus alweer het zesde deel van de reeks worden.

NieuwsFilm

meest populair