Tommy Lee Jones wederom in regiestoel?

Voor een film genaamd "The Lincoln Lawyer"

Tommy Lee Jones (No Country for Old Men, Men in Black) onderhandelt op dit moment over de mogelijkheid om de film The Lincoln Lawyer te regisseren en zal er waarschijnlijk ook een rol op zich nemen. De film zal gebaseerd worden op het gelijknamige boek van Michael Connelly, dat in 2005 uitkwam.

The Lincoln Lawyer gaat over Mickey Haller, een advocaat die vanuit zijn Lincoln (een Amerikaans automerk) werkt. Hij is tevreden met zijn carrière, waarin hij delinquenten verdedigt die niet al te zware misdaden hebben begaan. Maar dan krijgt zijn leven een andere wending, als hij de kans van een leven krijgt: een Beverly Hills playboy verdedigen, die beschuldigd wordt van moord.

Matthew McConaughey (Fool's Gold) moet Haller spelen en het is tot dusverre onbekend welke rol Jones op zich zou moeten nemen. Volgens The Hollywood Reporter zou hij de rol van de playboy niet op zich kunnen nemen als men zich aan het boek houdt; daarin is die man een wat jongere man dan Jones, die ondertussen al de 60 is gepasseerd.

Het scenario is geschreven door John Romano en de film wordt geproduceerd door Gary Lucchesi, Tom Rosenberg en Scott Steindorf. Een releasedatum is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair