Algemeen

The A-Team: setbeelden & -foto's

Een video met Face, B.A. en Carissa Sosa.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 22.10.2009 om 09:54 in Algemeen
Hieronder zie je de eerste The A-Team setvideo van Entertainment Tonight, die gisteren werd uitgezonden. O.a. Bradley Cooper (Face), Jessica Biel (Carissa Sosa) en Quinton "Rampage" Jackson (B.A.) zijn te zien. Daaronder zie je een aantal nieuwe foto's genomen door een medewerker van Comingsoon die toevallig in de buurt woont van de opnamelocatie te Vancouver.

In Nederland draait The A-Team naar verwachting vanaf 29 juli 2010 in de bioscoop. De ET video:

De foto's:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

En wat was er nu eigenlijk voor wereldschokkende beelden te zien op die foto's?

Spijker

Avatar

benjamin "En wat was er nu eigenlijk voor wereldschokkende beelden te zien op die foto's?"


En wat is de reden waarom jij filmsites bezoekt? Het is toch logisch dat dit geplaatst wordt en "filmnieuws" is? Ik vind het wel interessant...

timdekw

Avatar

Ik hoop dat de nieuwe B.A. een beetje aan het dollen was in dat filmpje, want anders wordt het niets ben ik bang.
Hij moet niet proberen Mr. T. na te doen, want dat gaat nooit werken, geef je eigen draai er een beetje aan. Je kan het!

Ook al heb ik het idee dat de film nooit wat gaat worden en het een grote kans heeft te floppen, ben ik toch zeer benieuwd naar het eindresultaat en met zo'n cast kan het ook eigenlijk niet verkeerd gaan.... toch??

Weddy Jazza

Avatar

Dit wordt zeker geen topper ben ik bang. Vraag me af wat ze gaan doen, wordt het een semi kinder film of denken ze van onze vrogere fans zijn inmiddels volwassen dus maken wij ook een volwassen film met geweld, goeie( boven de 16 rated ) grappen. Dat zal deze film wel kunnen doen slagen denk ik dan.

Remco

Avatar

Weddy Jazza "Dit wordt zeker geen topper ben ik bang. Vraag me af wat ze gaan doen, wordt het een semi kinder film of denken ze van onze vrogere fans zijn inmiddels volwassen dus maken wij ook een volwassen film met geweld, goeie( boven de 16 rated ) grappen. Dat zal deze film wel kunnen doen slagen denk ik dan."


Daar ben ik ook benieuwd naar als het een soort Charlie's Angels , Dukes of Hazards achtige film wordt dan haak ik af. Als ze er een goede aktie film van maken met wat charme kan het best vermakelijk worden.......

benjamin

Avatar

Spijker "En wat is de reden waarom jij filmsites bezoekt? Het is toch logisch dat dit geplaatst wordt en "filmnieuws" is? Ik vind het wel interessant..."


Ik vind gewoon dat er op die foto's echt niks buitengewoon interessant te zien is.

Flykie

Avatar

De trailer is nu ook beschikbaar :D.
http://www.internetcurry.net/2010/01/a-team-trailer-movie-trailer.html

Have fun with watching !!!.

Grtz,
Flykie

nieuwslaatste nieuws

meest populair