Sucker Punch: "Zes films in één"

De film werd eerder al eens “Alice in Wonderland met machinegeweren” genoemd...

Tijdens het promoten van Bright Star, heeft actrice Abbie Cornish het één en ander verteld over Sucker Punch, de nieuwe film van Zack Snyder (300, Watchmen). De opnames zijn vorige maand begonnen in Vancouver.

Het synopsis van de film, die Snyder omschreef als 'Alice in Wonderland met machinegeweren', staat hieronder:

Sucker Punch is a 1950’s-period action movie which tells the story of a girl named Baby Doll (Emily Browning) who is confined to a mental institution by her evil stepfather, who intends to have her lobotomized in five days. While imprisoned, she imagines an alternative reality to hide her from the pain. In this fantasy world, where she needs to steal five objects to help her out before she is deflowered by a vile man.

Cornish zegt over Snyder’s film: “Het zijn bijna 6 films in één. Ik draag een shotgun, een mes en een 'broad four'. Ik speel niet alleen een meisje in het gekkenhuis, maar daarnaast ook het gestoorde meisje in de actie sequenties, waarin ik 20 gasten op rij omleg."

Naast Cornish en Browning spelen de volgende mensen in Sucker Punch: Jamie Chung (Dragonball Evolution), Jenna Malone (Into The Wild, Donnie Darko) en Vanessa Hudgens (High School Musical) spelen Cornish’s medegevangen, die ook te zien zijn in de alternatieve wereld. Carla Gugino speelt een zuster in het gekkenhuis, die een dame van plezier is in een bordeel in de alternatieve wereld. Jon Hamm speelt tot slot High Roller, de eigenaar van het bordeel.

Warner Bros oogt op een 25 maart 2011 release datum.



NieuwsFilm

meest populair