Drie actiefilm-giganten voor eventjes samen in The Expendables

Stallone, Schwarzenegger en Willis namen dit weekend hun beruchte scène op...

Drie van de grootste actiehelden ooit, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis, hebben afgelopen weekend eindelijk hun scène samen opgenomen voor The Expendables. Ironisch genoeg gaat het hier om een dialoogscène.

De opnames waren zaterdag, waarmee er eindelijk een eind komt aan alle speculaties of Arnold en Bruce nou wel of niet een cameo zouden doen. De site van de film, Ethelmae’s Blog, beschrijft de opnames: “het is een enorm belangrijke scène die vitaal is voor de hele film.”

Arnold’s personage heet Trench en Bruce is Church. De scène werd geschoten in een lege kerk zonder figuranten en met een minimaal decor, en het bevat spanning en humor. Bruce en Arnold waren uiterst professioneel gedurende de opnames; de opnames verliepen zonder problemen. Het duurde in totaal 6 uur.

Er zijn nog geen foto's beschikbaar, aangezien Lionsgate deze nog moet goedkeuren. Logischer is dat Lionsgate de foto's langzaam en tactisch zal gebruiken om interesse op te wekken voor de film. The Expendables komt pas op 10 augustus 2010 uit, dus het kan nog wel eventjes duren, voordat we het drietal samen op een kiekje te zien krijgen.



NieuwsFilm

meest populair