Trailer: Cup of Tears

Samurai en Ruimteschepen?

Er is nog maar heel weinig bekend over de Samurai/Sci-fi film Cup of Tears, maar sinds kort valt er in ieder geval alvast een trailer te bewonderen. De film ziet er in visueel opzicht in ieder geval interessant uit, en vooralsnog lijkt het een eclectische mix van 300, Hero en misschien een beetje Star Wars te gaan worden.

Het verhaal luidt als volgt; een Geisha heeft een magische kop thee gecreëerd die iedere man die ervan drinkt in een eeuwigdurende slaap laat vervallen. Wanneer dit magisch artefact wordt gestolen dreigt er oorlog uit te gaan breken tussen de rivaliserende clans. Taro, een getalenteerde Samurai, wordt erop uit gestuurd om de magische theekop te vinden en het raadsel omtrent de vloek op te lossen.

De film werd opgenomen in Slowakije en er wordt momenteel nog de laatste hand aan gelegd door de Ierse regisseur Gary Shore.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat de film een grote release zal gaan krijgen, aangezien tot nu toe geen grote studio eraan gekoppeld is. Het zou echter goed kunnen dat de film op een aantal festivals vertoond zal worden in 2010.

De volledige trailer kun je hieronder bekijken.

The Cup of Tears film trailer. Dir. Gary Shore from Gary Shore on Vimeo.



NieuwsFilm

meest populair