Topless-scène Moon Bloodgood in Terminator Salvation

Bekijk de beruchte scène die regisseur McG eerst als "menselijk" en later als "goedkoop" bestempelde.

Regisseur McG heeft de topless-scène van actrice Moon Bloodgood vrijgegeven die zal opgenomen worden in de director's cut van Terminator Salvation.

In maart, drie maanden voor de bioscooprelease van Terminator Salvation, verklaarde McG nog dat het om een functionele naaktscène ging: "Soms wil je tonen dat de zachtheid van het menselijk lichaam één van de dingen is waar we voor vechten. Het is beslist menselijk, en het is niet zoals de machines." De scène werd uiteindelijk toch geschrapt omdat die te weinig toegevoegde waarde zou hebben. McG veranderde plots van mening: "Het voelde aan als een goedkoop moment van een meisje dat haar topje afneemt in een actiefilm, en ik wilde niet dat de scène een negatieve impact zou hebben op het verhaal of de personages."

Terminator Salvation kreeg uiteindelijk een 'PG-13' (Parents Strongly Cautioned) van de MPAA, terwijl de eerste drie Terminator-films met een 'R' (Restricted) werden bestempeld. Door de topless-scène én een extra scène waarin Sam Worthington een bewaker verwondt, zal de director's cut wel een R-rating krijgen.



NieuwsFilm

meest populair