Harvey Keitel herenigd met De Niro in Little Fockers

Niet dat we Mean Streets 2 hoeven te verwachten...

Harvey Keitel en Robert De Niro speelden samen in een handvol films, waarvan twee klassiekers. Beide films, Mean Streets en Taxi Driver, komen van de hand van Martin Scorsese. Er zit weer een reunie aan te komen van de twee acteertitanen, aangezien Keitel een rol zal gaan spelen in Little Fockers, het derde deel uit de Meet the Parents reeks.

Keitel zal een aannemer gaan spelen, die werkt voor Ben Stiller's Greg Focker. Dit brengt hem in contact met De Niro's boze en afkeurende ex-CIA agent Jack Byrnes.

Keitel sluit zich, naast De Niro en Stiller, aan bij Teri Polo, Blythe Danner, Owen Wilson, Jessica Alba en Laura Dern. Er is nog niets bekend over het verhaal, afgezien van het feit dat er kinderen in zullen voorkomen. Ook is het nog onbekend of Dustin Hoffman en Barbra Streisand zullen terugkeren als de ouders van Stiller.

Paul Weitz, die net klaar is met Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant, zal de film gaan regisseren. Het script komt van de handen van John Hamburg. De film komt volgend jaar op 5 augustus uit in Nederland.

NieuwsFilm

meest populair