Bioscoop releases week 48

Met deze week de film waar bijna heel Nederland een mening over heeft.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Komt een vrouw bij de dokter (2009)


Stijn houdt van het leven en het leven houdt van hem. Hij heeft een eigen zaak, een prachtige dochter en het lekkerste wijf van het Westelijk Halfrond. Dat hij af en toe van andere vrouwen geniet hoeft zijn Carmen niet te weten. En bovendien, zijn hart is van Carmen, dus wat maakt het uit. Hij is on top of the World. Hij heeft het gemaakt. Maar dan; borstkanker. Zijn wereld stort in. Carmen en Stijn komen terecht in een rollercoaster van ziekenhuis in, ziekenhuis uit, chemokuren en bestraling. Maar hij is er voor haar. Altijd. Hoe vreselijk moeilijk dat ook is. Tussen de chemo's door doen ze of er niks aan de hand is.
Bekijk de afbeelding

Paranormal Activity (2007)

Regie: Oren Peli

Een jong koppel lijkt alles prima voor elkaar te hebben en leeft zonder zorgen. Tot op de dag dat er plotseling allerlei onverklaarbare dingen gebeuren in het huis waar zij wonen. Ze besluiten om een videocamera aan te schaffen en vast te leggen wat zich er precies in hun huis afspeelt als ze liggen te slapen.
Bekijk de afbeelding

Capitalism: A Love Story (2009)


Michael Moore neemt dit keer de globale financiële crisis onder de loep en de economie in de Verenigde Staten, nu Obama het roer heeft overgenomen van Bush. Daarnaast gaat de documentaire over de rampzalige invloed die de heerschappij van de grote bedrijven, en de onstilbare honger naar winst, heeft op het dagelijks leven van de gewone Amerikaan en andere burgers ter wereld.
Bekijk de afbeelding

John Rabe (2009)


Waargebeurd verhaal over de Duitse zakenman John Rabe die zich in 1937 in Nanking, China bevindt. De stad wordt echter aangevallen en overgenomen door het Japanse leger. Rabe weet echter met enkele andere buitenlanders een beschermde zone voor burgers op te richten, waardoor duizenden mensen de dood ontlopen.



NieuwsFilm

meest populair