"Ik regisseer Terminator 5 én 6"

Verrassende uitspraken van regisseur McG.

Regisseur McG nam gisteren deel aan een BD-Live chat die via de Terminator Salvation Blu-Ray te raadplegen was. Tijdens deze chat zei hij dat hij nog steeds verwacht dat hij een vijfde en zesde Terminator gaat regisseren.

De eigenaren van The Halcyon Group, die voor 1 februari 2010 de rechten van Terminator verkopen, meldden deze week nog dat er geen enkele verband meer zal zijn tussen Terminator Salvation en het mogelijk nieuwe Terminator-project dat gemaakt wordt door de nieuwe rechthebbenden. Halcyon: "Over the past few weeks, Halcyon and its professionals have engaged in in-depth discussions and negotiations with numerous serious potential buyers, including several major movie studios."

Het is dus onduidelijk waarop de uitspraken van McG zijn gebaseerd. Misschien probeert hij via de media zijn stoeltje veilig te stellen. Overigens bracht Salvation niet bepaald veel op. Het productiebudget van Salvation bedroeg $200 miljoen en uiteindelijk bracht de film $371 wereldwijd op. Het lijkt erop dat ze hiermee net uit de kosten zijn gekomen, want naast de productiekosten zijn er ook nog de kostbare distributie- en marketingkosten aanwezig voor de betrokken maatschappijen.



NieuwsFilm

meest populair