Algemeen

Zombieland schrijvers in beeld voor Deadpool

Verder heeft Ryan Reynolds al een regisseur in gedachten: Quentin Tarantino!

door Jan-Peter Rook op 08.12.2009 om 18:03 in Algemeen
Chud komt met het gerucht dat Fox geïntersseerd is in de diensten van het schrijversduo achter Zombieland, Rhett Reese en Paul Wernick. Fox zou graag willen dat het tweetal het script gaat schrijven voor X-Men Origins: Deadpool.

Naast Zombieland werkten Reese en Wernick al samen aan televisieprojecten als The Joe Schmo Show en Invasion Iowa. Het eerste deel uit de X-Men Origins reeks, gebaseerd op Wolverine, werd geschreven door David Benioff (25th Hour) en Skip Woods (Swordfish, Hitman).

Hoofdrolspeler Ryan Reynolds heeft heel veel passie voor het project en het personage Deadpool. Een tijdje terug zei hij dat Deadpool zich tot het publiek zal gaan richten (de vierde muur doorbreken), iets wat ook veelvuldig in de comics gebeurt.

Reynolds sprak onlangs ook over zijn droomregisseur voor de film. Hij zou heel graag zien dat Quentin Tarantino plaats neemt op de regiestoel. Tegen MTV zei Reynolds het volgende:

You think directors for a movie like this and you immediately picture [Quentin] Tarantino or somebody like that.”Obviously Tarantino is a guy that likes to direct his own material, so there’s a good chance he wouldn’t be the guy. We all have our lists of dream directors.

Het lijkt er dus niet op dat Tarantino Deadpool zal overwegen. Zoals Reynolds al zegt, verfilmt Tarantino liever geen werk van andere mensen (zoals in het geval van Jackie Brown).

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Weddy Jazza

Avatar

Ik weet niet of het in een film goed is om de vierde muur te doorbreken, het wordt dan al snel erg ongeloof waardig. Ik ben zelf van mening dat ze het beter kunnen brengen dat hij de eerste Superheld is met een real life soap. Zou kun je op sommige momenten ongestoord de vierde muur breken. En het kan natuurlijk ook grappige scenes opleveren.

Graag u commetaar

Angelater

Avatar

X-MEN ORIGINS: Deadpool?
Waarom niet gewoon Deadpool. Die knaap is niet eens lid van de X-Men dacht ik.

JeXus

Avatar

Weddy Jazza "Ik weet niet of het in een film goed is om de vierde muur te doorbreken, het wordt dan al snel erg ongeloof waardig. Ik ben zelf van mening dat ze het beter kunnen brengen dat hij de eerste Superheld is met een real life soap. Zou kun je op sommige momenten ongestoord de vierde muur breken. En het kan natuurlijk ook grappige scenes opleveren.

Graag u commetaar"


Het werkt in High Fidelity anders ook behoorlijk goed.

skullsplitter

Avatar

JeXus "Het werkt in High Fidelity anders ook behoorlijk goed."


Geweldige film :D

Breug

Avatar

Nog meer voorbeelden:

Alfie
Annie Hall
Austin Powers
Blazing Saddles
Casual Sex?
Ferris Bueller's Day Off
Fight Club
Funny Games
Horse Feathers
Jay and Silent Bob Strike Back
Monty Python and the Holy Grail
Peter Pan
Pokémon: The Movie 2000
Pokémon 3
Richard III
Road to Bali
Robin Hood: Men In Tights
The Simpsons Movie
Smokey and the Bandit
Spaceballs
Synecdoche New York
Tom Jones
Wayne's World
Wayne's World 2
Whatever Works

NieuwsFilm

meest populair