Video

Youth in Revolt: Red Band Trailer (aanrader)

Portia Doubleday als natte droom voor Michael Cera.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 09.12.2009 om 10:18 in Video
Hieronder zie je de trailer van de nieuwste film met Michael Cera, bekend uit Superbad (2007) en Juno (2008). Het beterft de komedie Youth in Revolt van regisseur Miguel Arteta, bekend van de film The Good Girl (2002).

In Youth in Revolt speelt hij het personage Nick Twisp, een 16-jarige jongen in een lastig parket. Zijn ouders gaan scheiden en hij is stapelverliefd op zijn vakantiescharrel Sheeni Saunders (Portia Doubleday). Hij droomt ervan om door haar te worden ontmaagd. Haar ex-vriend vormt echter een obstakel.

Een release voor de Nederlandse markt is nog niet bekend. In de States draait de film vanaf 8 januari 2010. De Red Band trailer:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aston

Avatar

Michael Cera is altijd lachen. Juno niet gezien maar Superbad was echt lachhen.

Proxima

Avatar

wallace "Het klinkt misschien heel dom hoor, maare wat is nouw een red band trailer ?"Niet geschikt voor jeugdige kijkers dacht ik.
Maar zal wel redband voor usa zijn.
Hier zijn we wel wat meer gewend.

wallace

Avatar

Het klinkt misschien heel dom hoor, maare wat is nouw een red band trailer ?

HaroldAndKumar

Avatar

Deweb "In eerste instantie dacht ik "niet wéér een Cera-film over seks, liefde en onzekerheid", maar ik moet zeggen dat het verhaal in deze trailer opvallend origineel is. Cera laat zien dat hij méér kan dan alleen het onzekere jongetje uithangen."


Same here. Kijk al tijden uit naar deze film, geniale trailer!

Deweb

Avatar

ninjapikachu "Dat stukje dat 'ie z'n auto die cliff af rijd !!!! Ik kwam niet meer bij :E
"

Dat is inderdaad hilarisch!!!

ninjapikachu "Moet deze zien, zonde dat er weer geen NL release is, dat word maar weer torrenten.. Tenminste, als er tegen die tijd nog torrent sites over zijn."

Vast wel. En anders dan kunnen we ook nog gewoon ouderwetsch gaan importeren.

In eerste instantie dacht ik "niet wéér een Cera-film over seks, liefde en onzekerheid", maar ik moet zeggen dat het verhaal in deze trailer opvallend origineel is. Cera laat zien dat hij méér kan dan alleen het onzekere jongetje uithangen.

master3d

Avatar

Hahah deze wil ik zeker wel zien!

ninjapikachu

Avatar

Dat stukje dat 'ie z'n auto die cliff af rijd !!!! Ik kwam niet meer bij :E


Moet deze zien, zonde dat er weer geen NL release is, dat word maar weer torrenten.. Tenminste, als er tegen die tijd nog torrent sites over zijn.