Algemeen

Nieuwe foto Tron (hoge resolutie)

Meer pixels is meer details.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Filmtotaal op 21.12.2009 om 08:49 in Algemeen
Walt Disney Pictures heeft een nieuwe foto vrijgegeven van Tron Legacy. Deze sequel op TRON uit 1982 zal te zien zijn op IMAX en wordt geheel 3D. Een Nederlandse release is nog onbekend. Voor de liefhebbers zijn hoge resolutie foto's natuurlijk altijd een mooie kans om meer detail te bekijken dus klikken voor een uitvergroting (1.7 MB).Synopsis: Wanneer Kevin Flynn (Jeff Bridges), de vader van Sam Flynn (Garrett Hedlund) op zeer vreemde wijze verdwijnt, probeert Sam zijn vader op te sporen. Hij bevindt zich al snel in de digitale wereld waar zijn vader de afgelopen 25 jaar in heeft geleefd. Samen met een trouwe vriendin (Olivia Wilde), gaat Sam op een levensgevaarlijke reis, door het 'cyberheelal' om zijn vader weer te vinden.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

timdekw "Ik heb een paar maanden geleden Tron voor het eerst gezien en was aangenaam verrast. Ik verwacht ook dat het vervolg vele malen beter wordt qua vormgeving, omdat de technologie een stuk verder is tegenwoordig. Over het verhaal kan ik weinig zeggen, maar ik heb goeie hoop."
Ik heb er ook erg zin in, komt ook omdat de oude Tron bij mij als toen ongeveer 10-jarig jochie aardig indruk op me gemaakt heeft. Vind hem nu ook nog steeds leuk en ik ga deze ook zeker in de bios kijken. De teasertrailer ziet er al waanzinnig uit vind ik, ook gave geluiden.

therealalexander

Avatar

veger "Eh.... The Dark Knight mensen?"

Nope. Nieuwe motor gebaseerd op de oude uit 1982.
Ik verwacht dan ook eerder dat men inspiratie opgedaan heeft bij Tron dan andersom eigenlijk.
Alsof TDK zo origineel was btw, zit tjokvol elementen die rechtstreeks uit de vorige batman film met "joker" kwamen. (een deal met de stad, geld vernietigen, een potje chicken spelen op straat tegen een voertuig, een gevecht op een toren joker die boven de afgrond hangt etc etc)
Fijne film daar niet van, maar lang niet zo bijzonder als mensen denken dat de film is als je het mij vraagt. Alsof deze generatie batman uit jaren 80 gladweg vergeten is :P

veger

Avatar

Eh.... The Dark Knight mensen?

timdekw

Avatar

Ik heb een paar maanden geleden Tron voor het eerst gezien en was aangenaam verrast. Ik verwacht ook dat het vervolg vele malen beter wordt qua vormgeving, omdat de technologie een stuk verder is tegenwoordig. Over het verhaal kan ik weinig zeggen, maar ik heb goeie hoop.

NutjeKova

Avatar

Mij lijkt het helemaal fantastisch.
Ik hou wel van dit genre.

gr Nutje

SJRSVLDT

Avatar

Mooi hoor, maar de film lijkt me helemaal niks.