The Orphanage remake

Arlington Road-regisseur aangesteld voor de Engelse versie van El orfanato.

Met de hulp van Guillermo del Toro maakte een andere Spaanse regisseur Juan Antonio Bayona in 2007 de film El orfanato, met de The Orphanage als Engelse titel. De horror won vele prijzen en is nu opgepakt door Hollywood.

New Line/Warner Bros. heeft regisseur Mark Pellington aangesteld om een Engelstalige versie te maken. Producent en schrijver van de nieuwe versie is o.a. Guillermo del Toro himself.

De eerste film gaat over het personage Laura die haar gelukkigste jaren van haar jeugd heeft doorgebracht in een weeshuis. Ze woonde daar samen met andere kinderen, die zij beschouwde als haar eigen broertjes en zusjes. Dertig jaar later keert ze samen met haar man, Carlos, en hun 7-jarige zoon Simon terug met de droom om het weeshuis te heropenen als een huis voor gehandicapte kinderen. Het weeshuis en de mysterieuze omgeving prikkelen de verbeelding van de kleine Simon, waardoor hij helemaal op gaat in een web van verhalen en niet zulke onschuldige spelletjes. Lees de eerdere FT recensie en/of de Blu-Ray Review.

Regisseur Pellington was eerder verantwoordelijk voor Henry Poole Is Here (2008), The Mothman Prophecies (2002) en Arlington Road (1999).



NieuwsFilm

meest populair