Characterposters Percy Jackson

De première komt steeds dichterbij...

Vandaag gaf Empire Magazine enkele character posters van Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief vrij. Grote kans dat de film over de verloren zoon van Poseidon, God van de Zee een soort nieuwe Harry Potter wordt. De rol van Percy Jackson, de verloren zoon dus, wordt gespeeld door Logan Lerman, niet bepaald een nieuwkomer in Hollywood. Eerder al speelde hij in films als 3:10 to Yuma en The Number 23. Percy komt erachter dat de hele Griekse mythologie echt bestaat, evenals de stad Olympus, die zich op de zeshonderdste verdieping van het Empire State Building bevindt. Hierop raakt hij verstrengeld in een gevecht om de gestolen bliksemschicht van de Oppergod Zeus (gespeeld door Sean Bean).

De ‘Daughter of Athena’ wordt gespeeld door Alexandra Daddario en heet volgens Empire Annabeth Chase. ‘Son of Poseidon’ is logischerwijs Percy Jackson, die gespeeld wordt door Logan Lerman. Verder is er nog ‘Warrior Guide’, die gespeeld wordt door Pierce Brosnan en een Centaur genaamd Chiron is. Dan is er nog Uma Thurman, die de rol van Medusa op zich heeft genomen, ‘The Protector’, ook wel Grover, gespeeld door Brandon T. Jackson en de laatste, ‘The Exterminator’ weten we niet zeker. Empire denkt dat het Dionysus is, gespeeld door Luke Camilleri.

De film is verder gebaseerd op het eerste boek uit een vijfdelige reeks, genaamd Percy and the Olympians. De boeken zijn geschreven door Rick Riordan, dus als de eerste film aanslaat kunnen we nog minstens vier films verwachten. Het eerste deel draait in ieder geval vanaf 11 februari 2010 in de Nederlandse bioscopen.

Hieronder nog de characterposters.













NieuwsFilm

meest populair