Algemeen

Titel voor Ghost Rider 2

En nog veel meer nieuws over de brandende comic-held.

door Bram de Groot op 08.01.2010 om 17:55 in Algemeen
De website Collider heeft de mogelijkheid gehad om met producent Mike De Luca te praten. Op zijn lijstje staat onder andere het vervolg op de superheldenfilm Ghost Rider uit 2007. Het meest opvallende nieuws is dat Ghost Rider 2 mogelijk Ghost Rider: Spirit of Vengeance gaat heten. Hieronder een aantal highlights uit het gesprek:

– Mark Steven Johnson keert niet terug als regisseur;
– Eva Mendes keert niet terug als het personage Roxanne Simpson;
– Ghost Rider 2 wordt een stuk harder, aangezien het een PG-13 film wordt;
– de film speelt zich af in Europa;
– De Luca staat er voor open om David S. Goyer te laten regisseren. Dit hangt echter samen met de volle agenda van de producent en regisseur van o.a. Blade: Trinity (2004);
– de "reset button" wordt ingedrukt voor de sequel (reboot);
– het wordt mogelijk een 3-D film;
– de reeds genoemde Goyer heeft zijn verhaallijn afgeleverd bij de filmstudio en
– de kans is groot dat de opnames nog dit jaar starten.

Samenvattend: In 2012 kijk je naar de keiharde reboot Ghost Rider: Spirit of Vengeance 3-D, dat zich afspeelt in Europa en geregisseerd is door comic-kenner David S. Goyer. En niet geheel onbelangrijk: we moeten het zonder Eva Mendes doen...

Lees hier het volledige artikel.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Armani

Avatar

Ik doe het niet vaak, maar Ghost Rider is een film die ik na een half uur uitzette. Wat een wanproduct was dat zeg. Dat er nu een vervolg komt, zegt veel over de creatieve armoede van dit moment.

Lord Voldemort

Avatar

Moviefreak20 "Ik doe het niet vaak, maar Ghost Rider is een film die ik na een half uur uitzette. Wat een wanproduct was dat zeg. Dat er nu een vervolg komt, zegt veel over de creatieve armoede van dit moment."

Oh, teehee!
Ik ben blij dat Eva niet terug komt, ik vond haar het enige minpunt aan Ghost Rider. Verder ben ik voor een sequel met Nick Cage, niet een reboot.

Remco

Avatar

Vond het ook een kut film vooral de villains waren super slecht en het verhaal trekt me gewoon niet....

Legend

Avatar

Doe het dan maar meteen zonder Cage. Wat een belabberde film was het. 2 uur lang totale ergernis

Decepticon

Avatar

Lord Voldemort "Oh, teehee!
Ik ben blij dat Eva niet terug komt, ik vond haar het enige minpunt aan Ghost Rider. Verder ben ik voor een sequel met Nick Cage, niet een reboot."
Ben het met jou eens, op Eva na, pff wat is ze lekker. Maar een love interest hoeft van mij ook niet. Ik heb nog redelijk genoten van Ghost Rider, wat villains betreft, ik ben niet bekend met de comic.

Raj17

Avatar

Ik vind het wel jammer dat Eva niet terugkeert, want ik vond haar rol niet slecht.
Cage moet wel bliven als Ghost rider.

benjamin

Avatar

Het zou pas nieuws zijn als een film niet in 3D wordt gemaakt. Ik vond Ghost Rider ook niet goed, hij zag er trouwens belachelijk uit als brandend skelet.

Ricardo van den bragt

Avatar

Ik vind Ghostrider een veel belovende Character waar een goede film over gemaakt kan worde en ik moet zeggen dat deel 1 wel zijn goede momenten had maar totaal inzakte zodra Eva Mendez erin voor kwam maargoed ik denk dat het wel goed gaat komen met deel 2 ze gaan hem iniedergeval harder maken!!!

NieuwsFilm