Liefje van Green Lantern gecast

Nu nog de villain Sinestro.

Tijdens de zoektocht naar de acteur die The Green Lantern moet gaan spelen in de gelijknamige film, doken er drie grote namen op. Dit waren Ryan Reynolds, Justin Timberlake en Bradley Cooper. De eerste is uiteindelijk de "leading man" in de film. De zoektocht naar de "leading lady" Carol Ferris, het liefje van The Green Lantern, is nu ook afgerond.



De drie actrices Keri Russell, Jennifer Garner en Blake Lively stonden op de shortlist. Uiteindelijk mag de laatste zich gelukkig prijzen met de rol als Carol Ferris. Dit personage neemt in de comic Hal Jordan (a.k.a. The Green Lantern) in dienst bij een grote ruimteluchtvaartmaatschappij. Ze krijgen een relatie, maar op den duur wordt deze beslecht. Ferris krijgt in de strip namelijk ook een soort (vijandige) superkracht. Of dit ook daadwerkelijk wordt uitgewerkt in de film, is nog een raadsel. Het script is nog in afronding.

De 22-jarige blondine Blake Lively is met name bekend van haar rol in de tv-serie Gossip Girl. Binnenkort is ze naast Ben Affleck te zien in de film The Town.

De zoektocht naar de villain is nog in volle gang. Volgens de geruchten wordt dit de schurk Sinestro. Voor deze rol wordt Jackie Earle Haley (Watchmen) genoemd. Ook wordt er nog gezocht naar het personage Dr. Hector Hammond. De opnames voor Green Lantern, onder regie van Martin Campbell (Casino Royale, 2006), starten over tien weken.



NieuwsFilm

meest populair