Algemeen

"Four Brothers" krijgen nieuw broertje

Er is zelfs al een zeer originele titel bekend.

door Bram de Groot op 14.01.2010 om 15:19 in Algemeen
Regisseur John Singleton was in 2005 verantwoordelijk voor de verrassende hit Four Brothers, met de acteurs Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, Andre Benjamin en Garrett Hedlund als vier onafscheidelijke "broers". D filmmaatschappij Paramount Pictures werkt nu aan een sequel, getiteld Five Brothers.

Het is nog onduidelijk hoe het verhaal verder gaat na het eerste deel. Ook is onbekend wie die vijfde brother is of wordt. Wahlberg keert hoogstwaarschijnlijk terug, evenals de originele script-schrijvers David Elliot en Paul Lovett en producent Lorenzo Di Bonaventura..

In 2005 was Four Brothers een grote hit aan de Box Office en haalde met een budget van $30 miljoen circa $92,5 miljoen op.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

sleepyA

Avatar

Was die Rock'n'Roll broer niet doodgegaan, waardoor het weer de 4de broer word die erbij komt? En we hebben niks gezien over de 5de broer in de eerste deel, maarjah, mischien had die oude moeder wel stiekem een andere kind geadopteerd, of mischien zelfs haar ECHTE kind

Maarjah, goeie film kan niet wachten.

WAARSCHUWING: Lees spoiler niet als je de film niet hebt gezien!

roc12345

Avatar

Ik heb het vermoeden dat de 5e broer Anton Yelchin wordt

Blade-X

Avatar

Ik weet niet waarom, maar ik weet nog dat ik destijds (en ook nu) echt zeer onder de indruk was van deze film, zelfs zo erg dat het één van mijn favoriete films is (qua entertainment value dan :P).

Ik zou een tweede deel dan ook graag willen zien, maar ik heb er wel zo mijn twijfels over...

Planethugo

Avatar

Was een redelijke actiefilm, niet meer, niet minder. Leek een beetje vergeten maar in Hollywood blijkbaar niet

patrick88

Avatar

Ik vond Four Brothers echt een geweldige film qua entertainmentwaarde. Hij komt zeker in mijn top-10.
Dat is denk ik ook wel de reden dat ik eigenlijk niet op een vervolg zit te wachten.

Maar ik hoop dat ze me weten te verrassen

benjamin

Avatar

Een vervolg op Four Brothers dat Five Brothers noemt. Is dit een grap? Als het er geen is, Four Brothers was een aardig pleziertje maar een film waarop absoluut geen sequel nodig is.

Decepticon

Avatar

Ik heb hier wel zin aan. Ik was in Miami op vakantie toen Four Brothers uitkwam en wist helemaal niet van het bestaan van de film af. Ik vroeg wat is een goeie film? Ik was al een paar x vaker naar de film geweest die week en ze raadden mij deze film aan en ben gelukkig geweest, idd erg goeie film. Gaaf zo'n shoppingmall met een bioscoopcomplex bovenin met 24 zalen.

11qqaazz

Avatar

Vond de muziek heel erg goed...lekkere funk, hoop dat ze daar niets aan verranderen.

Jivis

Avatar

Four Brothers was vermakelijk, maar speelde flink leentjebuur bij andere films. Het heeft op mij verder geen diepe indruk achtergelaten en ik verwacht eigenlijk een plichtmatige sequel die ze net zo goed meteen op dvd kunnen uitbrengen :P.

nieuwslaatste nieuws

meest populair